Redactia.ro
Home » TV » Motivul pentru care Oana Monea nu mai vrea să fie ispită la „Insula Iubirii” vreodată: «Este vina mea că…»

Motivul pentru care Oana Monea nu mai vrea să fie ispită la „Insula Iubirii” vreodată: «Este vina mea că…»

GALERIE FOTO (2) oana monea

Oana Monea este una dintre ispitele feminine ale emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7 și ispita care a reușit să-l cucerească pe Marius, iubitul Biancăi. Filmările emisiunii s-au terminat, iar concurenții au revenit în România. Ei continuă să fie, însă, foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde interacționează cu fanii. Oana Monea nu face excepție, iar recent un fan i-a adresat o întrebare a cărui răspuns toți telespectatorii doresc să-l știe.

Oana Monea a oferit răspunsul pe care toți fanii emisiunii Insula Iubirii vor să-l știe

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută pe Instagram, unul dintre fani i-a adresat Oanei Monea o întrebare interesantă. Concret, ispita din sezonul 7 a fost întrebată dacă are de gând să revină, în același rol, în sezonul viitor al emisiunii. Oana nu a stat pe gânduri și a explicat motivul pentru care nu dorește să intre din nou în rolul de ispită.

„Nu știu dacă mai merg ispită la Insula Iubirii, pentru că acolo este plin de antreprenori și am înțeles că dacă ești antreprenor, 100% nu ai timp să mergi la Insula Iubirii și nu poți să-ți lași business-ul și angajații acasă. Dacă ai făcut lucrurile astea înseamnă că nu ești un antreprenor și te ocupi cu altceva. Așa că… scuzați-mă pe mine, este vina mea că am fost la insulă, este vina mea că angajații mei sunt pregătiți și motivați să se descurce și singuri atunci când sunt plecată. O să rămân acasă la anul, ca să fiu un antreprenor veritabil, așa cum trebuie să fiu și așa cum îmi spune toată lumea că trebuie să fiu”, a explicat Oana Monea, pe contul personal de Instagram.

bianca si marius
bianca si marius

Au rămas sau nu împreună Bianca și Marius de la Insula Iubirii

În urmă cu puțin timp, un anunț făcut pe rețelele de socializare avea să tulbure liniștea fanilor emisiunii Insula Iubirii, de pe Antena 1. Se pare că s-a aflat ce cuplu a plecat acasă separat și, așa cum toată lumea se aștepta, este vorba despre Marius și Bianca. Cel care a călcat strâmb a fost chiar bărbatul, iar ispita care l-a făcut să uite de iubită este nimeni alta decât Oana.

Nici Bianca nu a pierdut prea mult timp vremea, motiv pentru care s-a aruncat imediat în brațele lui Alin, un bărbat pe care l-a considerat foarte frumos. Cei doi au plecat de pe insulă separat, fără să mai țină legătura cu cele două ispite, semn că Oana și Alin și-au îndeplinit misiunea cu succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: