Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care olandezul suspectat de crimă și agresiune sexuală a călătorit la Iași

Motivul pentru care olandezul suspectat de crimă și agresiune sexuală a călătorit la Iași

olandezul

Joop Vischer, olandezul bănuit că a omorât-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, a fost angajat al unei companii multinaţionale de IT care are birouri şi la Iaşi.

Compania are sediul central în Olanda şi birouri în mai multe oraşe europene, printre care şi Iaşi.

Bărbatul a fost la Iași o singură dată

Potrivit comunicatului de presă, individul a fost la Iaşi o singură dată în perioada în care a fost angajat al companiei.

„(…) este o companie multinaţională din domeniul IT cu sediul central în Olanda şi cu birouri în mai multe locaţii din Europa. În Iaşi, (…) este prezentă din 2010. Având echipe mixte, cu angajaţi în locaţii diferite care lucrează în proiecte comune, delegaţiile cu scop lucrativ sunt o constantă dată de specificul companiei.

Detalii șocante despre viața olandezului Johannes Visscher

Joop Visscher, persoana investigată în legătură cu decesul Mihaelei, a fost angajat al (…) Olanda în perioada 2013-2014 şi a vizitat locaţia din Iaşi o singură dată în această perioadă”, se arată în comunicatul transmis de companie, potrivit Mediafax.

Este bănuit că a agresat sexual o fetiță de 8 ani

Numele lui Joop Vischer este legat şi de un dosar instrumentat acum de către procurorii Parchetului General, despre o minoră din localitatea ieşeană Horleşti care ar fi fost agresată sexual de un bărbat, în iunie 2016.

Fetiţa l-a recunoscut pe olandez în mai multe poze, în timpul unor audieri ce au avut loc săptămâna trecută la D.G.A.S.P.C. Iaşi.

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016, de la Iaşi în care o fetiţă ar fi fost agresată sexual de un bărbat, iar primele indicii ale anchetatorilor arată că făptaşul ar fi tot olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmboviţa. La acel moment, fetiţa avea 8 ani.

Pe Adriana a ucis-o, apoi i-a aruncat cadravul pe marginea unui drum agricol

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, a fost răpită vineri, 20 septembrie, şi ucisă la scurtă vreme, corpul ei fiind găsit duminică, 22 septembrie, pe marginea unui drum agricol de lângă comună, în tufişuri. Timp de două zile, sute de oameni, forţe de ordine şi localnici, au căutat-o în zadar.

Olandezul suspectat de crima din Dâmbovița a murit sub ochii investigatorilor olandezi

Fata ar fi prezentat pe corp urme de violență. Surse din anchetă spun că există suspiciunea ca victima să fi fost bătută și abuzată sexual.

Adriana dispăruse la finalul cursurilor. A plecat de la şcoală şi nu a mai fost văzută de atunci. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter în operațiune.

Suspectul s-a sinucis câteva zile mai târziu. Acesta s-a izbit cu mașina într-un TIR pe o șosea din Olanda. Decesul său a fost confirmat prin intermediul INTERPOL.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: