Redactia.ro
Home » Știri » Olandezul suspectat de crima din Dâmbovița a murit sub ochii investigatorilor olandezi

Olandezul suspectat de crima din Dâmbovița a murit sub ochii investigatorilor olandezi

GALERIE FOTO (2) Olandezul suspectat de crima din Dâmbovița a murit sub ochii investigatorilor olandezi

Olandezul a murit sub ochii investigatorilor olandezi. Johannes Visscher, olandezul suspectat de uciderea fetiței de 11 ani din localitatea Gura Șuții, era filat de autoritățile olandeze. Suspectul a murit luni, sub ochii echipei de supraveghere care era pe urmele sale.

Olandezul suspectat de crima din Dâmbovița a murit sub ochii investigatorilor olandezi

Olandezul Johannes Visscher, în vârstă de 46 de ani, suspectat de moartea Mihaelei, era filat de autoritățile olandeze, care au fost anunțate de fapta comisă de acesta în localitatea Gura Șuții. Bărbatul era căutat pentru rapire, violare și uciderea Adrianei Mihaela Fieraru de numai 11 ani. Cetățeanul olandez a plecat din România, după ce ar fi comis oribila crimă, iar poliția din România l-a contactat după ce acesta deja aterizase în Amsterdam.

Conform presei olandeze, Visscher a intrat sub supravegherea autorității olandeze, însă acesta nu știa că era urmărit.

Cetățeanul olandez a murit luni într-un accident

Johannes Visscher se afla luni la volanul unei mașin BMW decapotabile pe șoseaua N321, care face legătura între orașul său natal și Grave. În momentul acela, echipele de supraveghere se afla pe urmele sale. Se pare însă, că, olandezul a intrat intenționat într-un TIR, murind pe loc, autoritățile asistând la întreaga scenă.

Potrivit fostei sale logodnică, individul a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihic în legătură cu infracțiuni de natură sexuală. Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul. A adăugat însă că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relaţie, lucru care a făcut-o să pună capăt relaţiei.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat luni că, atunci când autoritățile l-au contactat pe olandez, bărbatul era deja în Amsterdam. Individul ar fi recunoscut că a fost în Dâmbovița ca turist.

Reamintim că vineri, 17 septembrie, Adriana Mihaela a fost dată dispărută de părinți după ce aceasta nu s-a mai întors  de la școală. După trei zile de căutări, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit într-un lan de porumb, înfășurat într-un sac de plastic.

Citeste si:Reacția tatălui Luizei după ce s-a spus că nu e tatăl biologic al fetei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: