Redactia.ro
Home » Știri » Reacția tatălui Luizei după ce s-a spus că nu e tatăl biologic al fetei

Reacția tatălui Luizei după ce s-a spus că nu e tatăl biologic al fetei

GALERIE FOTO (2)

Zilele trecute, anchetatorii au venit cu o concluzie șocantă pentru familia Luizei Melencu. Ei au precizat că analizele ADN ale părinților, comparate cu cele ale fiicei lor, sunt neconcludente și că e necesar să se repete. Asta în sensul în care testele rezultau faptul că tatăl fetei nu este cel biologic.

După cum era de așteptat, acest rezultat, dar și cerința anchetatorilor de a repeta analizele ADN, au stârnit indignarea părinților Luizei Melencu. Care a fost reacția tatălui Luizei după ce s-a spus că nu e tatăl fetei!

Bărbatul, reacție vehementă la adresa procurorilor de caz

Indignat de neprofesionalismul celor care se ocupă de cazul fiicei sale, Claudiu Melencu a avut o reacție vehementă asupra celor titrate în presă. Bărbatul a intrat în direct, marți seara, la România TV și a precizat că nu crede cele spuse de anchetatori.

„Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Să nu mai spună lumea că nu e fata mea”, a fost reacția tatălui Luizei pentru România TV.

Tatăl Luizei Melencu refuză să refacă testele ADN

reacția tatălui Luizei Melencu

Bărbatul susține că toată isteria apărută în jurul acestui caz este, de fapt, un detur de la caz și că anchetatorii ar trebui să se ocupe să-i găsească fiica. „A-nceput iar o nebuneală! Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor, să ne lase în pace! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!”, a mai spus Claudiu Melencu pentru televiziunea mai sus amintită.

 

Mama Luizei Melencu îi acuză pe procurori

Pe aceeași lungime de undă este și mama fetei. Aceasta susține că ipoteza lansată e doar un șantaj din partea procurorilor. „Asta sună a șantaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el și am doi copii. Dacă eu știu că e tatăl biologic al copilului, asta sună a șantaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac”, a declarat mama Luizei Melencu la România TV.

Citește și Plângere penală la Parchetul General împotriva lui Alexandru Cumpănașu pentru fals de semnături

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini