Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care pasagera unui avion și un însoțitor de bord,  fără să se cunoască, s-au ținut de mână pe parcursul unui zbor

Motivul pentru care pasagera unui avion și un însoțitor de bord,  fără să se cunoască, s-au ținut de mână pe parcursul unui zbor

Motivul pentru care pasagera unui avion și un însoțitor de bord s-au ținut de mână pe parcursul unui zbor

Iată motivul pentru care pasagera unui avion și un însoțitor de bord s-au ținut de mână pe parcursul unui zbor. Ce s-a întâmplat atunci și cum arată cei doi așa, căci au fost fotografiați de către martori.

Motivul pentru care pasagera unui avion și un însoțitor de bord,  fără să se cunoască, s-au ținut de mână pe parcursul unui zbor

Cu toții știm sau am auzit despre cel puțin o persoană care se teme de zborul cu avionul. Poate că, la rândul nostru, am avut o teamă de primul zbor, ca mai apoi să ne obișnuim și să nu mai tresărim la fiecare turbulență.

Iată că o femeie din SUA nu a putut nicicum să își învingă teama. Aflată la bordul unui avion, a început să fie cuprinsă de frică și de gândul că ceva rău s-ar putea întâmpla atunci când aeronava va fi în aer, printre nori, a relatat presa internațională.

Când a observat că pasagera este mult prea tulburată, un însoțitor de zbor a decis să rămână alături de ea pe tot parcursul zborului. S-a așezat pe jos, lângă scaunul ei, a luat-o de mână și a ținut-o așa, timp în care i-a explicat în detaliu ce se petrecea cu avionul când interacționa cu un curent de aer și se „zdruncina”.

Molly Simonson Lee, care se afla în același avion, a postat o fotografie cu cei doi pe Facebook. Evident, întâmplarea i-a emoționat pe foarte mulți, așa că postarea a devenit virală.

În imagine, se observă cum cei doi se țin de mână și se privesc în ochi.
„Priviți această bijuterie de însoțitor de bord. Femeia aceasta era atât de terifiată de zbor, așa că i-a explicat de unde vin fiecare sunet și turbulență și chiar s-a așezat aici, ținându-o de mână. @delta, Floyd Dean Shannon merită o mărire de salariu!”, a scris Lee la descrierea fotografiei.

„Vă mulțumesc că ați împărtășit acest lucru. Lumea are nevoie de mai mulți îngeri zburători ca Floyd”, a scris o persoană pe Internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: