Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Petre Roman a divorțat, de fapt, de Mioara. Fostul politician a spus totul într-o emisiune televizată

Motivul pentru care Petre Roman a divorțat, de fapt, de Mioara. Fostul politician a spus totul într-o emisiune televizată

GALERIE FOTO (2) mioara roman petre roman

Petre Roman și Mioara Roman au divorțat în anul 2007 și au decis să meargă pe drumuri separate punând capăt unei relații care a durat peste trei decenii. Deși mult timp, fostul premier a fost reticent în a dezvălui care a fost motivul care a stat la baza deciziei sale de a o părăsi pe Mioara, fostul politician a dezvăluit ce l-a determinat să o părăsească pe femeia alături de care a petrecut atât de mulți ani din viață.

Motivul pentru care Petre Roman a divorțat de Mioara. Fostul politician a spus totul într-o emisiune televizată

Mioara și Petre Roman au format un cuplu timp de trei decenii și au pus punct relației atunci când nimeni nu s-ar fi așteptat. După despărțirea de Mioara, Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa femeii alături de care a trăit atât de mult timp.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, au fost cuvintele pe care Petre Roman le-a folosit pentru a o descrie pe Mioara, femeia alături de care a clădit un cămin atât de multă vreme.

Nu a făcut reproșuri și nu a lansat acuzații. Fostul politician a dezvăluit faptul că se îndrăgostise iremediabil de Silvia Chifiriuc a fost principalul motiv pentru care a pus punct mariajului.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele.”, a declarat Petre Roman, în cadrul emisiunii moderate de către Denise Rifai, la Kanal D.

silvia chifiriuc petre roman
Petre Roman alături de Silvia Chifiriuc 

Silvia Chifiriuc s-a simțit atacată după ce relația dintre ea și Petre Roman a fost făcută publică

După ce relația dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman a ieșit la iveală, Silvia a fost ținta unui atac mediatic. Artista a vorbit despre acest lucru și a subliniat că se aștepta să fie atacată. Mai mult decât atât, ea fusese avertizată chiar de către fostul premier că așa vor decurge lucrurile pentru început.

„Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic! Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu Petrus, și pentru mine ca om.”, declara Silvia Chifiruc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: