Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta ținute în culori extrem de îndrăznețe

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta ținute în culori extrem de îndrăznețe

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta ținute în culori extrem de îndrăznețe

Regina Elisabeta a II-a avea un simț al stilului foarte special, ajutată evident de cei din Casa Regală. Regina adora o pălărie bună, gențile negre, cu mâner superior, care se asortau de obicei cu pantofii ei sensibili. Totodată, Regina purta adesea mănuși la diversele sale angajamente. Dar, mai ales, monarhul britanic era aproape întotdeauna îmbrăcat în culori vii. Dar care este motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta ținute în culori extrem de îndrăznețe?

Regina Elisabeta a II-a purta ținute în culori extrem de îndrăznețe

Regina mai alegea ocazional un compleu întunecat pentru o ocazie sumbră sau o jachetă gri măsliniu pentru o plimbare călare pe terenul Castelului Windsor. Dar pentru evenimentele publice, paleta ei tipică de culori era extrem de vie.

Aproape mereu, majoritatea ținutelor reginei au fost destul de vibrante. Dar alegerea estetică nu este pur și simplu o preferință personală. Există un motiv foarte bun pentru care Elisabeta a II-a are o garderobă atât de colorată. Iată care e acesta!

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta ținute extrem de colorate

În documentarul The Queen at 90, Sophie, contesa de Wessex a explicat înclinația soacrei sale pentru nuanțele curcubeului. „Ea trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să poată spune „Am văzut-o pe regină””, a spus ea.

„Nu uitați că, atunci când apare undeva, mulțimile sunt de două, trei, patru, zece, 15 adâncimi, iar cineva vrea să poată spune că a văzut un pic din pălăria reginei când a trecut pe lângă ea”.

Regina Elisabeta a II-a purta ținute extrem de colorate pentru a fi ținută minte

Robert Hardman, biograful reginei, a citat-o chiar și pe aceasta spunând odată: „Nu pot purta niciodată bej, pentru că nimeni nu va ști cine sunt”. Este un lucru pe care nepoata ei, Kate, ducesa de Cambridge, a început deja să îl imite. În timpul turneului regal din Canada din 2016, de exemplu, Kate a fost văzută purtând de mai multe ori roșu aprins, din nou, pentru că voia ca mulțimea să o poată vedea.

Deși s-ar putea simți că alegerile ei sunt declarații de modă, numerele ei de culori strălucitoare sunt pentru a se asigura că adepții ei o pot vedea printre mulțimi.

„Ea trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să poată spune „Am văzut-o pe regină””, a declarat Sophie, contesa de Wessex, în documentarul The Queen at 90. „Nu uitați că, atunci când apare undeva, mulțimile sunt de două, trei, patru, 10, 15 adâncimi, iar cineva vrea să poată spune că a văzut o bucată din pălăria reginei când a trecut pe lângă ea”.

„Regina a fost întotdeauna conștientă că trebuie să iasă în evidență din mulțime și din acest motiv pălăriile au jucat întotdeauna un rol important în garderoba ei”, a declarat Caroline de Guitaut, curator la Royal Collection Trust, pentru New York Times.

Regina Elisabeta a II-a a fost cunoscută și pentru celebrul ei citat: „Trebuie să fiu văzută pentru a fi crezută”, remarcă pe care a aplicat-o în look-urile sale iconice.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: