Redactia.ro
Home » TV » Motivul pentru care Theo Rose a fost mutată din echipa lui Smiley la „Vocea României”: „Sunt foarte diferite relațiile pe care noi le avem”

Motivul pentru care Theo Rose a fost mutată din echipa lui Smiley la „Vocea României”: „Sunt foarte diferite relațiile pe care noi le avem”

theo rose

S-a aflat motivul schimbărilor din cadrul emisiunii Vocea României. Telespectatorii au aflat, în sfârșit, care a fost motivul pentru care Theo Rose nu mai împarte scaunul de jurat alături de Smiley, ci face în prezent echipă cu Horia Brenciu.

Motivul pentru care Theo Rose a fost mutată din echipa lui Smiley la Vocea României

Într-un podcast recent, Theo Rose a discutat despre colaborarea sa cu Horia și a sugerat că schimbarea pe care au făcut-o după plecarea lui Denis Roabeș, solistul The Motans, prin alăturarea ei cu Horia Brenciu, a adus mai multă valoare în proiectul lor. De-a lungul timpului, cei doi au demonstrat în repetate rânduri că formează o echipă extraordinară, având o conexiune specială care se reflectă și în chimia pe care o au atunci când sunt împreună pe scenă.

„Mi se pare fascinant și pare că e ca un făcut că au venit niște voci atât de diferite, atât de speciale. Oamenii or să vadă că în echipa noastră s-au adunat niște voci foarte speciale. Și toți vin din alte zone, toți au avut repere diferite. E exact pe inima mea, e exact așa cum mi-am dorit. (…) Pentru toți cei de acolo, părea că noi doi în combinație vom fi mult prea mult pentru acest show. Că ei știau dinainte că Horia vorbește mult, astalaltă o să ia foc de la Horia, o să facă și ea circ, o să fie zăpăceală. De fapt, nu e deloc așa. Mie mi se pare că asta e cheia”, a declarat Theo Rose, într-un interviu.

Theo Rose este foarte încântată de noua formulă și este de părere că, deși ea și Horia Brenciu abordează stiluri muzicale complet diferite, împreună formează o echipă de neînvins, care deține ingredientele necesare pentru a se bucura de succes.

„Singură acolo nu cred că s-ar fi întâmplat lucrurile astea atât de frumos. Asta pentru că fiecare dintre noi și-a creat un anumit tip de relație cu toți cei de acolo. Sunt foarte diferite relațiile pe care noi le avem.

Tu îți permiți niște lucruri cu unii dintre ei, pe care eu nu mi le permit, și probabil că asta nu se va întâmpla. Și diferența asta: eu sunt femeie, tu ești bărbat, clar ne raportăm diferit la oameni”, a explicat Theo Rose.

Cine sunt antrenorii din sezonul cu numărul 11 al emisiunii

Cinci antrenori se vor confrunta într-o competiție acerbă pentru a-și adjudeca titlul de antrenorul concurentului cu cea mai bună voce din România în 2023. Horia Brenciu, recunoscut pentru vasta sa experiență, se alătură lui Theo Rose, aducând astfel în competiție o combinație de cunoștințe și prospețime. Ei se vor duela cu Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Pavel Bartoș, personalitatea simpatică și carismatică pe care publicul o cunoaște deja, va fi gazda celui de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României.” Cu profesionalismul său consacrat, Pavel Bartoș promite să aducă un plus de farmec acestei ediții, conform informațiilor furnizate de ProTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: