Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru Ioana Ginghină se grăbește să se căsătorească. Ce spune actrița despre relația cu logodnicul ei

Motivul pentru Ioana Ginghină se grăbește să se căsătorească. Ce spune actrița despre relația cu logodnicul ei

GALERIE FOTO (4) Motivul pentru Ioana Ginghină se grăbește să se căsătorească.

Motivul pentru Ioana Ginghină se grăbește să se căsătorească. Actrița este nerăbdătoare să îmbrace din nou rochia de mireasă. Ioana Ginghină trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice, reușind să treacă peste divorțul de Alexandru Papadopol. Recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu logodnicul ei.

Motivul pentru Ioana Ginghină se grăbește să se căsătorească. Ce spune actrița despre relația cu logodnicul ei

Motivul pentru Ioana Ginghină se grăbește să se căsătorească. În urmă cu doi ani, Ioana Ginghină s-a despărțit de Alexandru Papadopol, actorul cu care are un copil. Actrița a reușit să treacă peste această perioadă și s-a cuplat cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care urmează să se căsătorească. Ioana este nerăbdătoare să îmbrace din nou rochia de mireasă! Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, declarând că totul s-a produs spontan. De asemenea, actrița a spus că nu știe când va avea loc marele eveniment, doar vrea să grăbească lucrurile. Conform acesteia, o prietenă de-ale ei a primit inelul de logodnă și vrea cu orice preț ca Ioana și Cristi să le fie nași.

Actrița le-a mărturisit fanilor săi că a avut nevoie de ajutorul specialiștilor pentru a trece peste toată perioadă creată de divorț, dar acum este o femeie împlinită și se bucură din plin. Așadar, cununia celor doi ar putea avea loc în curând, pentru a putea fi nași. Ioana Ginghină își dorește ca evenimentul să fie simplu, iar invitați vor fi prietenii și rudele. „Nu am nimic planuit, nu exista o data când trebuie sa ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult in relația noastră, faptul ca este totul spontan. Acum suntem împiși de la spate, practic. Am o prietena care a fost ceruta de soție și vor sa le fim nași. Am zis ca după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununam și noi.”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină cerută în căsătorie

Ioana Ginghină are o relație de mai bine de un an cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care urmează să se căsătorească. Cei doi s-au mutat împreună anul trecut, iar relația lor se bazează pe spontaneitate. Întrebată cum a reacționat fiica sa, Ruxi, actrița a spus că ele sunt prietene foarte bune, iar tânăra o înțelge și se bucură pentru ea. ”Da, normal. Ea este cea mai importantă pentru mine, deci la ea vin prima dată veștile bune”, a mai spus actrița.

Ioana si fiica sa

De asemenea, Ioana și Cristi își doresc să aibă un copil împreună, mărturisind că deja sunt în concepere. ”Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta”, a mai zis bruneta. În prezent, actrița din Adela are o relație bună cu tatăl fiicei sale. La rândul lui, Alexandru Papadopol are o relație cu actriță Adriana Irimescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: