Redactia.ro
Home » Monden » Motivul real pentru care Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Este cumplit ce au descoperit medicii 

Motivul real pentru care Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Este cumplit ce au descoperit medicii 

irinel columbenau

CANCAN.RO a descoperit adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu a fost internat într-un azil, același loc unde și-a petrecut ultimii ani de viață și tatăl său. Fostul om de afaceri de la Izvorani a fost protagonistul unor evenimente în care a suferit de pierderi temporare de memorie și a ajuns să nu-și mai amintească cine este sau cum să se întoarcă acasă. Într-un interviu acordat acestei publicații, Ion Cassian a dezvăluit că Irinel a fost supus unei evaluări medicale și va rămâne internat în azil pentru o perioadă semnificativă. Iată detaliile!

Motivul real pentru care Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Este cumplit ce au descoperit medicii

Deși are doar 66 de ani, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil acum două săptămâni. Fostul om de afaceri a părăsit complexul rezidențial în care locuia și a ales să se stabilească în căminul pentru bătrâni, același loc în care tatăl său și-a petrecut ultimele momente ale vieții. Un apropiat al lui Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri din Izvorani, a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că acest pas a fost luat în urma mai multor episoade în care Irinel a experimentat pierderi temporare de memorie și nu mai știa unde locuiește sau cine este!

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a declarat patronul azilului, conform publicației menționate anterior.

„Are pierderi de memorie, dar situația sa medicală nu e foarte gravă încă. A fost consultat de un doctor psihiatru, de psihologi. Are un început de Alzheimer ”, a concluzionat acesta.

Este dificil de crezut că vreodată Irinel Columbeanu ar fi putut anticipa că va ajunge la un azil, mai ales la vârsta de 66 de ani. Pe vremea aceea, când era un milionar și om de afaceri în plină ascensiune, el își plasase tatăl în același centru, unde acesta și-a sfârșit viața.

Irinel Columbeanu a decis să se mute la azil

Irinel Columbeanu locuiește în prezent într-un cămin de bătrâni din Ghermănești, situat în județul Ilfov. Starea sa de sănătate l-a determinat să ia această hotărâre, iar el susține că se simte mai calm și liniștit în această nouă etapă a vieții sale. A primit vizita unei foste iubite și speră că Irina și Monica Columbeanu îl vor vizita atunci când vor ajunge în vacanță, în România.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unui podcast.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: