Redactia.ro
Home » Monden » Motivul real pentru care Vladimir Drăghia nu a ajuns la Survivor All Stars. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Faimosul: ”Am făcut un calcul”

Motivul real pentru care Vladimir Drăghia nu a ajuns la Survivor All Stars. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Faimosul: ”Am făcut un calcul”

Vladimir Drăghia, cunoscutul actor și câștigător al primului sezon Survivor România, a oferit recent explicații legate de absența sa din ediția All Stars a competiției, în ciuda succesului său anterior în cadrul show-ului. Într-un interviu acordat recent, Drăghia a deschis subiectul privind decizia sa de a nu se alătura distribuției Survivor All Stars, aducând în discuție mai multe motive personale și profesionale care au influențat această alegere.

Primul și cel mai important motiv pentru care Vladimir Drăghia a decis să nu participe la Survivor All Stars este legat de familia sa. Devenit tată pentru a doua oară, Drăghia subliniază importanța de a fi prezent în viața copiilor săi în această perioadă crucială.

Vladimir Drăghia, absent nemotivat de la Survivor All Stars

O problemă de sănătate – un picior șubred – constituie un alt factor determinant în decizia sa. Riscul unei accidentări în cadrul competiției dure și solicitante din punct de vedere fizic a fost considerat prea mare.

„Nu, pentru că am acum doi copii acasă. Acum e mult mai greu să plec. Mai am și un picior destul de șubred, aș fi riscat și să mă accidentez, aș fi stat și foarte mult timp plecat de acasă. Ar fi fost și foarte puțin probabil să câștig. Nu mai bine rămâi cu o amintire plăcută că ești câștigătorul primului sezon?! Am făcut un calcul, chiar dacă nu m-a invitat nimeni, dar eu tot l-am făcut și am zis că nu ar merita să plec”, a declarat Vladimir Drăghia pentru Cancan.

Drăghia nu a fost invitat să participe la Survivor

Drăghia a menționat, de asemenea, un calcul cost-beneficiu pe care l-a făcut înainte de a lua o decizie finală. Deși nu a fost invitat oficial să participe la ediția All Stars, actorul a evaluat șansele de succes într-o nouă participare și a concluzionat că nu ar merita efortul.

„Asta era gluma. Românul este genul de om care se supără că n-a fost invitat și dacă ar fi invitat nu s-ar duce”, a concluzionat primul câștigător din Republica Dominicană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: