Redactia.ro
Home » Știri » Motivul real pentru care Volodimir Zelenski nu a mai vorbit în Parlamentul României: „Nu am pregătit niciun discurs, cu tot respectul…”

Motivul real pentru care Volodimir Zelenski nu a mai vorbit în Parlamentul României: „Nu am pregătit niciun discurs, cu tot respectul…”

Motivul real pentru care Volodimir Zelenski nu a mai vorbit în Parlamentul României: „Nu am pregătit niciun discurs, cu tot respectul...”

Iată motivul real pentru care Volodimir Zelenski nu a mai vorbit în Parlamentul României! Acesta a explicat întreaga situație!

Întâlnirea dintre parlamentari și Volodimir Zelenski a fost anulată

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a sosit marți în București pentru a se întâlni cu Klaus Iohannis, președintele României, precum și cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, Alfred Simonis și Nicolae Ciucă. Inițial, în programul vizitei sale în România, era prevăzut și un discurs în fața Parlamentului.

Astfel, conform agendei publice, președintele ucrainean urma să susțină un discurs în Parlament într-un moment în care atât Camera Deputaților, cât și Senatul se aflau în ședință.

Cu toate acestea, după ce a ajuns la București, întâlnirea planificată cu parlamentarii a fost anulată.

În cadrul conferinței de presă organizată la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de motivul pentru care s-a anulat întâlnirea cu Parlamentul. Iohannis a răspuns:

„Programul domului Zelenski a fost negociat de cele două delegații și comunicat public, atât pot să spun la asta”, a declarat Klaus Iohannis.

Motivul real pentru care Volodimir Zelenski nu a mai vorbit în Parlamentul României

Zelenski a răspuns la aceeași întrebare, susținând că aceasta nu a fost o vizită în care să prezinte un discurs:

„Știm că nu duc lipsă de discursuri în toate țările, cu tot respectul. Aceasta a fost o vizită în care să mulțumesc românilor și să vorbesc strategic cu președintele Iohannis.

Mă mai întâlnesc cu prim-ministrul și cu câțiva parlamentari. Nu am pregătit niciun discurs, cu tot respectul. Poate cineva l-a făcut împotrivă, dar eu nu l-am pregătit”, a spus Volodimir Zelenski.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: