Redactia.ro
Home » Știri » Motivul sinuciderii tânărului inginer din Galați. În ziua decesului, a fost foarte agitat

Motivul sinuciderii tânărului inginer din Galați. În ziua decesului, a fost foarte agitat

Motivul sinuciderii tânărului inginer din Galați. În ziua decesului, a fost foarte agitat

Iată motivul sinuciderii tânărului inginer din Galați. De ce ar fi ales acesta să își ia viața, deși era atât de tânăr, era însurat și avea și copii. El muncea pe un șantier naval în Olanda și revenise acasă de puțin timp.

Motivul sinuciderii tânărului inginer din Galați. În ziua decesului, a fost foarte agitat

Florin avea 38 de ani, era tatăl a doi copii, de doi și de cinci ani, și lucra ca inginer pe un șantier naval în Olanda, acolo unde trebuia să se întoarcă peste câteva zile după ce a revenit acasă, în Galați.

Recent, gălățeanul a fost găsit fără suflare în faţa blocului unde locuia după ce s-a aruncat de la etajul 4. În ziua decesului, el a fost foarte agitat și s-a scris în primă fază că și-ar fi trimis soția și copiii la bunici, tocmai pentru că avea acea stare de agitație, însă unii au relatat că ea ar fi ales singură să plece cu copiii ca să-l lase să se liniștească. Conform Știrile Kanal D, bărbatul petrecuse alături de prietenii lui cu o noapte înainte.

Tânărul inginer nu a lăsat niciun un bilet de adio prin care să își explice gestul. Nu era cunoscut cu probleme psihice și, din primele verificări, se pare că a comis spontan gestul necugetat. Polițiștii gălățeni au venit cu precizări suplimentare în legătură cu sinuciderea lui.

„Soţia a văzut că era agitat, şi-a luat copiii şi a ieșit puțin din apartament, iar imediat după aceea bărbatul a comis gestul necugetat. Îi murise recent tatăl și cel mai probabil a suferit o cădere nervoasă”, a declarat agentul șef principal Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, pentru Adevărul.

Așa cum e procedura, anchetatorii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. Deși sosiți la fața locului, medicii nu l-au mai putut ajuta pe Florin.

„S-a deplasat imediat la faţa locului un echipaj cu medicul de gardă şi a constatat că era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractură deschisă de craniu cu pierdere de substanţă cerebrală, multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viaţa, pacientul era decedat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi, conform presei locale, monitoruldegalati.ro.

Motivul sinuciderii tânărului inginer din Galați. În ziua decesului, a fost foarte agitat
Foto: arhivă Adevărul
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: