Redactia.ro
Home » Știri » Motivul-ŞOC pentru care un bărbat a evadat din puşcărie fix în ziua în care urma să fie eliberat, după 22 ani!

Motivul-ŞOC pentru care un bărbat a evadat din puşcărie fix în ziua în care urma să fie eliberat, după 22 ani!

“Fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași aflați într-o închisoare din România!

Şi-a petrecut ultimii 22 de ani după gratii, dar asta nu l-a determinat să-şi dorească atât de mult să iasă din închisoare. Ba mai mult, a făcut tot posibilul ca să rămână închis.

Un rus care, teoretic, şi-a ispăşit pedeapsa pentru crimă, a evadat din închisoare chiar în ziua în care trebuia să fie eliberat.

N-a acceptat deportarea în Tadjikistan

Rusul a avut motive serioase să-şi dorească în continuare o viaţă în puşcărie. De ce? Pentru că, după ce era eliberat, Kalonov urma să fie deportat în Tadjikistan, la muncă forțată, iar el tocmai asta voia să evite.

Astfel că, în dimineața zilei eliberării sale (18 septembrie), în jurul orei 4:00, Kalonov a evadat din colonie. Colonia în care și-a petrecut ultimii ani era una cu regim semideschis, iar condamnații puteau să părăsească incinta chiar și pentru 3 zile, evident, cu aprobare

L-au deportat oricum

Gestul lui ar trebui să-i prelungească şederea după gratii cu 4 ani. Dar problema e că n-a rezolvat nimic, ruşii l-au deportat oricum.

Evadatul a fost prins la 5 zile după evadare în Irkutsk. Însă, în loc să prelungească pedeapsa, autoritățile au decis să-l deporteze, adică tocmai ceea ce voia el să evite.

În altă ordine de idei, dacă ne referim la evadări bizare, am putea să e amintim de un interlop din Ferentari. Acesta din urmă a reuşit să scape spectaculos din spatele gratiilor după ce s-a dat drept alt deţinut, care urma să fie eliberat.

Este povestea incredibilă a unui interlop din Ferentari, arestat pentru tentativă de omor, care nu s-a bucurat de libertate decât câteva ore. Deocamdată, rămâne un mister cum a reuşit deţinutul să treacă de poliţiştii Arestului Capitalei care i-au controlat documentele.

S-a îmbrăcat în hainele celuilalt bărbat şi având asupra sa documentele celui ce urma să fie pus în libertate şi profitând şi de o asemănare fizică cu acela, a fost pus în libertate în mod eronat”, se arată într-un comunicat emis miercuri de Poliţia Capitalei în 2016.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: