Redactia.ro
Home » Monden » Mugur Mihaescu și familia lui, infectați cu Omicron. Actorul este izolat în casă: „E un guturai”

Mugur Mihaescu și familia lui, infectați cu Omicron. Actorul este izolat în casă: „E un guturai”

Mugur Mihaescu și familia lui, infectați cu Omicron

Celebrul actor din sitcomul „Vacanța Mare” s-a infectat cu noua tulpină a virusului SARS-CoV2. Mugur Mihăescu a declarat că și familia lui a contractat virusul și că, momentan, toți au simptome ușoare.

Mugur Mihăescu, infectat cu Omicron

Prima vedetă confirmată cu noua tulpină a SARS CoV2 este chiar Mugur Mihăescu. Îndrăgitul actor a contractat virusul și se află în izolare alături de familia sa, de asemenea pozitivă la Omicron.
Din fericire, actorul a precizat că simptomele sunt ușoare, și că boala se comportă ca o răceală obișnuită. „Eu da, am Omicron. Eu m-am testat, am făcut un test acasă cred că am şi eu Omicron. Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun”, a menționat Mugur Mihăescu.

Actorul și familia sa, schemă completă de vaccinare

Mugur Mihăescu a mărturisit și că este vaccinat și că, din păcate, tot a contractat virusul. Asta s-a întâmplat și-n cazul membrilor familiei sale, de asemenea vaccinați. “Toți sunt vaccinați. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai”, a precizat cunoscutul actor.

Adrian Marinescu despre tratamentul pentru Omicron

Medicul specialist a recomandat, în primul rând, să se ia legătura cu medicul de familie pentru a fi luat în evidență. În ceea ce privește o formă ușoară a bolii, Adrian Marinescu recomandă un tratament simptomatic. ”Dacă nu există factori de risc și am o formă ușoară, este suficient tratamentul simptomatic. Fac febră, iau antitermic. În situația în care vorbim de formele medii și cele severe, vorbim de tratamentul administrat în spital. Și aici sunt mai multe variante. Este Remdesivirul, sunt anticorpii monoclonali și discutăm aici de varianta anti-spike. Sunt și alte tipuri de anticorpi monoclonali care sunt pentru diverse forme. Dar este important de discutat aici ce facem în varianta prespital. Administrarea tratamentului trebuie făcută cât mai repede în raport cu debutul bolii”, a povestit Adrian Marinescu la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: