Redactia.ro
Home » Știri » Munți de gunoaie în Brăila. Cererea urgentă a primarului

Munți de gunoaie în Brăila. Cererea urgentă a primarului

munți de gunoaie în Brăila

Munți de gunoaie în Brăila. Brăilenii se confruntă cu o situație insuportabilă. De trei zile, firma de salubrizare nu le-au ridicat deșeurile, motiv pentru care străzile Brăilei arată ca o groapă de gunoi uriașă. Primarul a luat o decizie radicală după ce angajații firmei de salubrizare n-au respectat graficele de strângere a gunoiului menajer.

Munți de gunoaie în Brăila

Primăria din Brăila solicită rezilierea contractului cu firma de salubritate responsabilă de colectarea deșeurilor din aproximativ o treime din oraș. Problemele datează de trei zile, când angajații firmei au intrat în grevă, salariile nefiindu-le plătite în ultimele trei luni.

Așa se face că firma n-a mai putut respecta graficele de colectare a gunoiului menajer și a celuia colectat selectiv. După cum era de așteptat, situația a atras nemulțumirea cetățenilor din Brăila, care nu mai pot trăi din cauza mirosului neplăcut.

„De pe o zi pe alta este o mizerie cruntă lângă containe. Gunoiul se ridică la gramadă așa că noi degeaba îl selectăm. Oamenii au cărucioare le deschid, nu știu cum și răscolesc în ele”, s-a plâns o brăileancă pe Facebook.

Citește și O tânără din Dâmbovița a agresat doi bărbați și a distrus un bar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: