Redactia.ro
Home » Monden » N-o să îți vină să crezi câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în sarcină. Doctorul a certat-o

N-o să îți vină să crezi câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în sarcină. Doctorul a certat-o

Ce s-a întâmplat noaptea trecută cu Gabriela Prisăcariu

Frumoasa soție a lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu va deveni mămică curând. Blondina merge regulat la medic pentru a supraveghea sarcina, iar recent a făcut public pe rețelele sociale motivul pentru care a fost mustrată de doctor. Acela ar fi chiar kilogramele pe care le-a acumulat.

Câte kilograme a luat Gabriela Prisăcariu în sarcină

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi. Cei doi vor deveni curând părinți. Ambii sunt foarte apropiați de fanii din mediul online și zilnic îi țin la curent cu noutățile din viața lor. Gabriela Prisăcariu le-a povestit zilele trecute internauților cum a decurs vizita sa la medic. Frumoasa blondină a spus că a fost mustrată de doctor deoarece s-ar fi îngrășat mai mult decât ar fi trebuit. Ea nu s- a ferit să le dea și un număr exact fanilor și a mărturisit că are 16 kilograme în plus. Deși cântarul spune asta, ultimele ei fotografii în costum de baie arată contrariul deoarece Gabriela arată extraordinar de bine. Modelul nu este deloc stresat de kilogramele acumulate deoarece știe că vor dispărea imediat ce va naște fiindcă ea este un mare fan al sportului.

Dacă este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca.  În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat!’„, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a avut și poftă de ceva dulce după vizita la medic și a mers direct acasă la mama sa. Frumoasa blondină le-a povestit fanilor că nu este stresată de kilogramele în plus și că își dorește să mănânce gogoși făcute de mama sa.

Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat…toată lumea zice că nu m-am îngrășat, am plus 16 kilograme, m-am gândit să trec la dietă, așa că am venit la mama și i-am spus să facă niște gogoși. Sper să nu vadă domnul doctor’.„, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: