Redactia.ro
Home » Monden » N-o să-ți vină să crezi! Cum arată, de fapt Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el”

N-o să-ți vină să crezi! Cum arată, de fapt Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el”

GALERIE FOTO (5)

Odată ce milionarul chinez Ji Xiang Lhamo a intrat în viața Monicăi Gabor, ochii publicului s-au îndreptat automat către el, alimentând o mare curiozitate în jurul vieții și a averii sale. Cu toate acestea, paradoxal, informațiile despre Mr. Pink au rămas, în mare parte, învăluite în mister, ceea ce nu a făcut decât să amplifice interesul și speculațiile.

Averea acestui afacerist chinez a fost mereu un subiect controversat, dezbătut în cercurile sociale și media, datorită îndoielilor cu privire la autenticitatea sumelor de bani atribuite lui. În trecut, în faza incipientă a relației dintre „Fosta Scorpie de la Izvorani” și Mr. Pink, au apărut numeroase controverse referitoare la averea sa. Aceste speculații au fost alimentate și de către un alt personaj cheie, Nick Rădoi, un alt milionar care a intrat în scenă cu dezvăluiri uluitoare despre starea financiară a chinezului.

Cum arată Mr. Pink, de fapt

Nick Rădoi a avut o relație personală cu Mr. Pink, ceea ce a oferit o perspectivă directă asupra bogăției acestuia. În ciuda unor îndoieli inițiale cu privire la veridicitatea averii lui Mr. Pink, Rădoi a confirmat în anul 2016 că afaceristul chinez este, de fapt, extrem de bogat. Această afirmație a stins parțial incendiul speculațiilor cu privire la averea lui Mr. Pink, însă a și crescut nivelul de intrigă în jurul sa.

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el. Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă”, mărturisea la acea vreme Nick Rădoi în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Cum a ajuns Monica Gabor în brațele actualului soț

Controversele legate de cuplul format din Monica Gabor și Mr. Pink nu s-au limitat doar la aspectele financiare, ci au evoluat și în direcția relațională. Existau îndoieli serioase cu privire la fericirea și confortul Monicăi în brațele partenerului său chinez. Presa a alimentat aceste zvonuri cu informații despre presupusele restricții impuse de Mr. Pink asupra vieții Monicăi, sugerând că aceasta ar fi supusă unor interdicții și limitări impuse de partenerul său de viață.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: