Redactia.ro
Home » Sport » Nadal, al 19-lea trofeu de Grand Slam câștigat cu lacrimi și emoții!

Nadal, al 19-lea trofeu de Grand Slam câștigat cu lacrimi și emoții!

Nadal, al 19-lea trofeu de Grand Slam

Nadal, al 19-lea trofeu de Grand Slam câștigat cu lacrimi și emoții! Specialiștii îi prevedeau o carieră mult mai scurtă, dar spaniolul continuă să joace cu aceeași pasiune și dăruire.

Rafael Nadal a câștigat al 19-lea titlu la un turneu de Grand Slam, după o finală incredibilă, care a durat aproape 5 ore. A reușit în final să treacă de Daniil Medvedev, 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4.

„Mi-ar plăcea să fiu eu jucătorul cu cele mai multe trofee de Mare Șlem, dar nu pentru asta mă antrenez în fiecare zi. Joc tenis pentru că-l iubesc. Nu pot să fac o obsesie din numărul de trofee”, a spus Nadal.

La finalul meciului cu greu și-a stăpânit lacrimile. Nu a mai putut însă să se abțină în momentul în care pe ecran au fost imaginile de la precedentele sale 18 victorii.

“Pentru a ajunge aici am avut de trecut prin multe probleme. Iar faptul că sunt încă în tenis e special pentru mine. Am avut probleme fizice, iar de aici au venit și cel psihice. M-au copleșit emoțiile când am văzut atât succes, mi-am amintit multe lucruri”, a mai declarat campionul.

Primul trofeu la un turneu de Mare Slam l-a câștigat la doar 19 ani. 2005 la Roland Garros. A rămas turneul său favorit reușind să adune 12 titluri în Franța. În acest moment, doar Roger Federer are mai multe, 20.

Cât a câștigat Rafa din tenis

Spaniolul a adunat peste 114 milioane de dolari doar din tenis. La această sumă se adaugă și contractele de publicitate care sunt absolut fabuloase. „Regele Zgurii” își satisfice astfel toate capriciile. În plac ceasurile scumpe dar și mașinile și alte mijloace de transport. Printre mașinile din garajul său se numără un Aston Martin și un Mercedes Benz SL55. Și-a cumpărat una dintre cele mai scumpe modele de bicicletă electrică. În plus are o pasiune pentru yahturi. Nadal deține una dintre cele mai scumpe proprietăți în Palma de Mallorca cotată la 1,5 milioane de dolari. Mai are o reședință în Republica Dominicană, în valoare de 2 milioane de dolari.

Rafael Nadal se însoară în octombrie

Rafa se va însura cu Maria Francisca Perello, iubita sa, cu care este din 2005. Ceremonia va avea loc în Mallorca, în localitatea Pollença. Ceremonia va avea loc pe o proprietate exclusivistă, Sa Fortalesa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: