Redactia.ro
Home » Monden » Nadia Comăneci împărtășește momente deosebite cu fiul său, Dylan, la balul de absolvire. Micul băiețel s-a transformat într-un adevărat adolescent

Nadia Comăneci împărtășește momente deosebite cu fiul său, Dylan, la balul de absolvire. Micul băiețel s-a transformat într-un adevărat adolescent

GALERIE FOTO (7)

Nadia Comăneci, supranumită „Zeița de la Montreal”, a uimit fanii săi sâmbătă, 11 mai 2024, când a postat pe rețelele sociale imagini rare cu fiul său, Dylan, în vârstă de 17 ani, la balul de absolvire a liceului. Aceste instantanee au stârnit interesul și admirația utilizatorilor online, oferind o privire intimă în viața familiei Comăneci-Conner.

Fiica celebrului cuplu de sportivi Nadia Comăneci și Bart Conner a participat la balul de absolvire împreună cu partenera sa. Imaginile surprinse de mamă dezvăluie un Dylan elegant, purtând un costum gri, cămașă albă și pantofi cowboy, completându-și ținuta cu o pălărie în același stil. Iubita sa a ales o rochie galbenă, lungă și strălucitoare, accesorizată simplu, cu bijuterii delicate și un machiaj natural.

Dylan, un bărbat în devenire

Nadia Comăneci a făcut publice aceste fotografii rare, arătându-și mândria pentru fiul său și pentru momentul special din viața acestuia. Despre Dylan și partenera lui, Nadia a dezvăluit anterior presei că sunt colegi de școală și se înțeleg foarte bine, ceea ce o bucură profund.

Pe lângă momentele familiale frumoase, Nadia Comăneci a ales să-și împărtășească și opinia politică. În contextul campaniei electorale, fosta campioană o susține pe Gabriela Firea pentru Primăria Generală a Municipiului București. Consideră că o femeie poate fi lider și este convinsă de abilitățile Gabrielei Firea de a gestiona proiecte importante, menționând că aceasta a demonstrat în trecut capacități de leadership și empatie față de problemele sociale.

Aceasta nu este prima dată când Nadia Comăneci se implică în proiectele Gabrielei Firea. În trecut, când aceasta era ministru, Nadia a sprijinit campanii pentru protejarea femeilor în diverse situații, inclusiv în cazurile de violență domestică și pentru egalitatea de șanse la locul de muncă.

„Eu nu am opțiuni politice. Cred, însă, că o femeie poate fi lider atât în viața profesională, cât și în cea personală. O cunosc pe Gabi (Gabriela Firea – n.r.) de când era în presă și cred că a demonstrat mereu că poate să le facă pe amândouă. Îi urez succes și cred că în orice proiect se va implica, nu va dezamăgi.”, a transmis Nadia Comăneci în social media.

Dylan Paul Conner a atras atenția la Jocurile Olimpice de vară

Dylan Paul Conner, fiul celebrei gimnaste Nadia Comăneci și al campionului olimpic Bart Conner, a devenit subiectul principal de discuție la un eveniment sportiv recent desfășurat la Berlin, unde părinții săi sunt implicați în calitate de ambasadori. Imaginile postate de Nadia Comăneci pe rețelele sociale au stârnit admirația și aprecierea fanilor, care au comentat că Dylan seamănă izbitor cu tatăl său, Bart Conner. Comentariile pline de laude pentru familia Conner nu au întârziat să apară, mulți admiratori remarcând frumusețea și armonia din fotografiile postate.

Dacă inițial a urmat calea părinților săi în gimnastică, Dylan și-a descoperit ulterior o altă pasiune care îi stârnește interesul: cursele de mașini. Adolescentul este atras de sporturile extreme, cu precădere de cursele din cadrul IndyCar 500, dar și de evenimente de mini raliu, asemenea tatălui său în tinerețe. Recent, Nadia Comăneci a mărturisit că fiul ei are o iubită, cu care se înțelege foarte bine și pe care o vede în fiecare zi. Cei doi adolescenți sunt colegi de școală și își susțin reciproc pasiunile și interesele.

„Dylan are o mare pasiune pentru sporturile extreme. În acest weekend care a trecut a condus, pe un circuit privat, mașina legends car, pe care a pilotat-o Bart în tinerețe la cursele de mini raliuri.”, declara Nadia Comăneci pentru prosport.ro.

Această dezvăluire adaugă o notă de autenticitate și apropiere familială la imaginea publică a familiei Conner, arătând că, în ciuda faimei și a realizărilor, Dylan continuă să exploreze și să își urmeze pasiunile, sub atenta și afectuoasa îndrumare a părinților săi. Nadia Comăneci și Bart Conner își mențin astfel reputația de părinți devotați și sprijinitori, oferindu-le copiilor lor un cadru familial sigur și încurajator în care să-și dezvolte potențialul și să își urmeze visele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: