Redactia.ro
Home » Monden » Nadine a reușit să ia Bacalaureatul, la 44 de ani! ”Acum mă pregătesc de facultate”

Nadine a reușit să ia Bacalaureatul, la 44 de ani! ”Acum mă pregătesc de facultate”

Nadine a reușit să ia Bacalaureatul, la 44 de ani! ”Acum mă pregătesc de facultate”

Cunoscuta mulatră din showbiz-ul românesc, Nadine, a reușit să ia Bacalaureatul la vârsta de 44 de ani cu o notă mare! Ce planuri de viitor are vedete?

Nadine a reușit să ia Bacalaureatul, la 44 de ani

Nadine Emilie Voindrouh Apostolescu este cântăreață, actriță de teatru și de film, debutul ei în showbiz fiind la celebra ”Școala Vedetelor”, sub bagheta lui Titus Munteanu. Nadine are o poveste de viață nu tocmai fericită, ea rămânând orfană la doar 6 ani, petrecând ani la rândul într-un orfelinat. Acum, aceasta s-a decis să obțină și dimploma de Bacalaureat la vârsta de 44 de ani și a luat chiar note bune, după cum ea a dezvăluit.

Nadine a reușit să se focalizeze destul anul acesta și să-și completeze studiile, chiar dacă are vârsta de 44 de ani. Vedeta a terminat liceul și a luat și examenul de Bacalaurea și își dorește să se înscrie și la o facultate.

”L-am luat cu note bune. Acum mă pregătesc de facultate. Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate. Încă mai caut. Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie așadar trebuie să mă reorientez”, a spus Nadine în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Motivul pentru Nadine s-a apucat târziu de școală

Chiar dacă are vârsta de 44 de ani, Nadina nu s-a lăsat influențată de ideea că nu mai poate să continue școala și s-a înscris fără să regrete acest lucru. Vedeta explica la un moment dat că în viața trebuie să îmbini atât educația, cât și experiența de viață, iar ea acumulase doar a doua parte, axându-se în ultimii ani pe pregătirea ei profesională.

”Din punctul meu de vedere evoluția unui om trebuie să conțină atât experiența de viață, cât și educația academică. Școala vieții trebuie să fie în perfectă armonie cu educația școlară. Una fără alta naște anomalii. Aveam o experiență de viață care mi-a făcut rost de o viață frumoasă și amintiri fabuloase, însă îmi lipsea însă acel limbaj comun cu cei din jurul meu”, a mai spus Nadine pentru sursa citată.

În ciuda faptului că, deja, are un băiețel de 11 ani și este foarte implicată în educația acestuia, Nadine și-a găsit timpul necesar să se apuce de învățat.

”Sunt noțiuni pe care le dezvolți doar în școală. Și, cum sunt un om extrem de curios și pasionat de a descoperi diverse despre mine, în primul rând, am vrut să mi dau această experiență de viață. Eram curioasă în ce mă va transforma. M-aș fi întors la școală și dacă trebuia să o fac de la clasa întâi. Iubesc să învăț, iubesc informația, dar, adevărat, să nu îmi fie impusă. Poate de aceea mi-a fost ușor să fac școală la 40 și nu în adolescență. Am nevoie ca propria-mi lege de viață să fie în armonie cu legile societății, iar asta din adolescență. Așadar, la 38 de ani am reușit să mă îmblânzesc suficient cât să stau 5 ani în banca și să-mi fac temele. În 2003 am dat examenul de bacalaureat, după ce am absolvit un liceul cu profil Matematică–Fizică. Am picat examenul la matematică, eu având deja biletul cumpărat pentru a pleca din ţară. (…) În 2010 m-am întors în ţară, m-am căsătorit, am făcut un copil şi am realizat că nu vreau să profesez actoria pentru că nu îmi place…M-am reînscris la bac, însă am realizat că nota pe care o voi lua la bac, nu va reflecta omul care sunt azi, nivelul informaţiilor acumulate sau calitatea lor, cât nu va reflecta nici potenţialul meu academic. Nu m-am prezentat la examen şi am decis să mă reînscriu la liceu, din nou, din clasa a 9 a. Zis şi făcut”, povestește Nadine pe site-ul său.

După ce s-a reapucat de liceu, Nadine a scris o carte motivațională, ” Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”, inspirată din propriile trăiri și de felul în care, de-a lungul vieții, a reușit să treacă peste obstacolele pe care le-a întâlnit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: