Redactia.ro
Home » Monden » Nadine, fantezii cu Cătălin Măruță! Ce i-a mărturisit în direct: „Mă zăpăcești de fiecare dată”

Nadine, fantezii cu Cătălin Măruță! Ce i-a mărturisit în direct: „Mă zăpăcești de fiecare dată”

nadine, catalin maruta, nadine vise

Frumoasa Nadine a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, pentru a vorbi despre decizia sa de a-și relua studiile. Doar că mărturisirile făcute de vedeta TV l-au zăpăcit pe prezentator.

Nadine l-a făcut pe Cătălin Măruță să se fâstâcească și să roșească, după ce i-a mărturisit că îl visează constant de mai mulți ani. Mulatra nu a vrut să dea foarte multe amănunte despre visele sale, dar dialogul dintre cei doi a fost de-a dreptul spumos.

“Nadine: Mă zăpăcești de fiecare dată. Știi ca te-am visat noaptea trecută. Tu știi problema mea cu visele Poate pentru că știam că vin te-am visat. Dar nu se explică celelalte dăți când te visam și nici nu știam că exiști pe planetă.
Măruță: Visele astea…
Nu pot să le spun că se uită toată lumea la mine. Se uită soacra mea. Dar am acest vis obsesiv cu Cătălin Măruță, cred ca sunt în al patrulea an, și știe și bărbatul meu, a trebuit să-i mărturisesc lui Apostolescu. Pentru că uneori vin în bucătărie într-un anumit fel și el zice: Iar l-ai visat pe Măruță?
E foarte jenant. Nu ai idee cum este să-i explici bărbatului de ce ai un vis obsesiv cu Măruță. În care fugi prin lume, faci tunel în grădină ca să ieși să fugi cu Măruță”, a mărturisit Nadine.

 

“Ești foarte generos în visele mele”

Vizibil fâstâcit dar și amuzat, prezentatorul i-a oferit cadou un ghiozdan și rechizite, pentru că Nadine a anunțat că își va relua studiile. Va da mai întâi Bacalaureatul, apoi vrea să dea examen la Facultatea de Psihologie, dar și la Facultatea de Biologie. Dialogul amuzant dintre cei doi a continuat și după acest moment, prezentatorul fiind pus în încurcătură de câteva ori.

“Nadine: Ești foarte generos și în visele mele. Visele se îndeplinesc, eu când vă spun…De ce crezi că eu te visez pe tine? Că tu știi multe…De ce Doamne iartă-mă dintre toți prezentatorii de televiziune, dintre toți cântăreții, dintre toți actorii eu te visez pe tine. Și nici măcar nu avem o relație deosebită să zici că ne vedem toată ziua la cafele sau sunt toată ziua pe canapeaua ta…din platou.
Măruță: Nu știu ce să zic.
Nadine: Pe bune? Nu știi ce să zici?
Măruță: Mă lași fără cuvinte.”

Nadine este una dintre cele mai apreciate vedete din România. A devenit cunoscută după participarea sa la Școala Vedetelor în 1990.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: