Redactia.ro
Home » Monden » La 44 de ani, Nadine se pregătește să dea BAC-ul. Vedeta studiază alături de fiul său

La 44 de ani, Nadine se pregătește să dea BAC-ul. Vedeta studiază alături de fiul său

GALERIE FOTO (6) La 44 de ani, Nadine se pregătește să dea BAC-ul.

La 44 de ani, Nadine se pregătește să dea BAC-ul. Vedeta de televizune se pregătește să învețe pentru examenul de Bacalaureat, pe care îl va susține anul acesta. Nadine a vorbit despre cum arată viața ei în prezent, dar și despre relația specială pe care o are cu fiul său, în vârstă de 11 ani.

La 44 de ani, Nadine se pregătește să dea BAC-ul. Vedeta studiază alături de fiul său

La 44 de ani, Nadine se pregătește să dea BAC-ul. Nadine este una dintre cele mai cunoscut și apreciate vedete de televiziune din țară. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la Școala Vedetelor în 1990, iar de atunci se află printre cele mai controversate artiste din România. Așadar, Nadine se poate lăuda cu o carieră de teatru, film și teatru, dar cu toate astea puțină lume știe că vedeta nu a reușit să susțină examenul de Bacalaureat. Dar niciodată nu este prea târziu!

Astfel, la 44 de ani, Nadine este dispusă să susțină examenul de Bacalaureat din acest an, ba mai mult, aceasta învață cot la cot cu fiul său de 11 ani. Vedeta a spua într-o emisiunea că învățatul pentru BAC este o experiență frumoasă și unică în viață. „Eu învăț pentru BAC și el își face lecțiile lângă mine. În fiecare zi venim cu caietele aici. Eu învăț la ale mele și el învață la ale lui ”, a spus Nadine.

În ceea ce privește trecutul său, Nadine a declarat că nu are niciun regret, iar de când s-a retras din lumina reflectoarelor viața ei s-a schimbat radical. „E minunat să ai 44 de ani. Sunt recunoscătoare că am vârsta asta și îmi place să număr ani prin care am trecut pentru că nu e ușor să trecem prin viață. M-am îndepărtat foarte mult de ideea cu care am plecat la drum atunci când am început în profesia asta – să fiu sexy, să nu cumva să trec și să nu mă observi, să nu cumva să nu-ți placă de mine – și am ajuns în direcția opusă, în care sunt extrem de relaxată cu cele 85 de kilograme ale mele”, a mai adăugat Nadine.

Drama trăită de Nadine

Nadina este mereu o fire veselă și plină de energie și este imposibil să te plictisești alături de ea. Cu toate că este cunoscută de toți românii, puțini sunt cei care știu că artista a trăit experiențe cât alții într-o viață. În 2008, Nadine avea să trăiască o dramă cumplită, după ce a aflat că sora sa Ana Voindreou, 29 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul zece al blocului din Capitală. „Am fost martorul vieții ei și i-am internalizat destinul. De aceea nu puteam vorbi pe această temă. Omul care am fost a colapsat atunci. Sistemul mi-a fost copleșit și am cedat. M-am dus imediat la psiholog, pentru că nu puteam metaboliza acea realitate. Terapia m-a ajutat să pun situație cu situație, una lângă cealaltă, ca să fac un fir logic al lucrurilor. Acum am înțeles că suntem martorii destinelor unor oameni pe care îi iubim dincolo de cuvinte, însă suntem doar martori”, declara Nadine in urma cu ceva timp.

Mai mult, încă de micuță, Nadine a fost nevoită să lupte pentru a supraviețui. Vedeta a trăit într-un orfelinat, iar în lipsa neîdrumării părinteși Nadine a avut câteva vicii, peste care a trecut extrem de greu. Nadine a fost dependentă de alcool și de fumat, dar din fericire, aceasta a reușit să renunțe la ambele vicii și să-și clădească o viață frumoasă alături de fiul ei și de soțul ei, Dragoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: