Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o amintești pe Nadine de la „Școala Vedetelor” ? Acum e o mamă împlinită. Cum arată fiul ei

Ți-o amintești pe Nadine de la „Școala Vedetelor” ? Acum e o mamă împlinită. Cum arată fiul ei

GALERIE FOTO (8) Ți-o amintești pe Nadine de la „Școala Vedetelor

Nadine Emilie Voindrouh, de la „Școala Vedetelor a devenit o femeie și o mămică împlinită. Deși nu mai apare în fața publicului la fel de des cum o făcea în anii trecuți, vedeta rămâne activă pe rețelele de socializare. Nadine își trăiește viata alături de fiul său de 9 ani, pe care îl iubește la nebunie.

Ți-o amintești pe Nadine de la „Școala Vedetelor” ? Acum e o mamă împlinită. Cum arată fiul ei

Nadine Emilie Voindrouh în vârstă de 43 de ani se poate declara o femeie și o mămică împlinită. Cunoscută încă de pe vrema când a  participat la emisiunea „Școala Vedetelor”, de la TVR 1, realizată de Titus Munteanu. Artista își crește frumos fiul de numai 9 ani și se bucură de fiecare clipă trăită alături de el.

E adevărat că eu am în mine un copil foarte activ, Nadinutz, copilul din mine vrea să coloreze cu el, vrea să se joace cu el vrea să facă orice trăznaie cu el. Însă echilibrez, sunt și adult, și partener de joacă„, a spus prezentatoarea.

Prezentatoarea Tv a declarat pentru Click.ro că îi place să se simtă un copil alături de Noah, dar și că este o mamă extrem de grijulie. După ani de în care a prezentat diferite emisiuni la televizor, Nadine și-a găsit dragostea în brațele avocatului Dragoș Apostolescu.

Nadine a declarat pentru aceeași sursă că își dorește ca visul său să devină realitate, si anume acela de a pune pe picioare o afacere.

Nadine, fericită alături de familia sa

Deși Nadine a avut o copilărie tristă, vedeta a reușit să înfrunte toate momentele nefericite cu capul sus. Acum, Nadine trăiește o viață frumoasă alături de soțul și copilul său. Chiar dacă nu mai are serviciu, vedeta profită de această perioadă pentru a-și petrece timpul cu fiul său.

Fiul vedetei, Noah învață la o școală privată și nu este lăsat singur nicio clipă de mama sa. „Dacă pleacă într-o excursie, am nevoie de ITP-ul mașinii cu care pleacă, de controlul psihologic al șoferului și așa mai departe. Sunt genul ăla de mamă, din păcate. Dacă aveam 2-3 copii, poate pe unul îl lăsam să plece în excursie fără ITP și într-o tabără în care poate or să aibă grijă de el sau nu. Dar, din păcate pentru el, nu. I-am spus așa: Te las în tabără, dacă mă lasă și pe mine în tabără cu tine, a declarat Nadine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: