Redactia.ro
Home » Monden » Nadine s-a mutat din România. Care este motivul schimbării radicale în viața vedetei și unde s-a stabilit

Nadine s-a mutat din România. Care este motivul schimbării radicale în viața vedetei și unde s-a stabilit

Nadine este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Ea a reintrat recent în vizorul presei după ce a susținut Bacalaureatul la vârsta de 44 de ani. Frumoasa Nadine a trecut cu brio examenul maturității, iar acum a luat o decizie radicală privind viața sa și a familiei sale. Nadine s-a mutat din România.

Nadine s-a mutat din România. Locația este de vis

Nadine a luat cu brio examenul maturității și și-a luat inima în dinți și a făcut o schimbare mare, atât pentru ea, cât și pentru familia ei. Frumoasa Nadine a decis că Franța este locul în care își dorește să își crească copilul să își găsească liniștea. Vedeta a mărturisit că ea mereu își duce la îndeplinire dorințele. Acum că a luat examenul de Bacalaureat își dorea să se stabilească într-un sat din Franța și chiar asta s-a întâmplat.

Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul că ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!„, a scris Nadine pe pagina sa de socializare.

Nadine și-a găsit liniștea într-un sat din centrul Franței

Nadine a fost contactată de presa de la noi pentru a afla detalii despre schimbarea din viața ei. Nu s-a sfiit să dea detalii. Vedeta a mărturisit că mutarea într-un sat din Franța a fost o mare dorință de-a ei și că acum și-a găsit cu-adevărat liniștea în acel loc. Ea este fericită fiincă copilul ei este bucuros de această schimbare.

M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea…„, a povestit Nadine pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: