Redactia.ro
Home » Monden » Nane, operat de urgență! Care este starea de sănătate a artistului

Nane, operat de urgență! Care este starea de sănătate a artistului

GALERIE FOTO (5) Nane, operat de urgență!

Nane, operat de urgență! Artistul a trecut prin momente dificile. Nane a fost operat după ce a avut o tumoare la cap. Recent, cântărețul a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe patul de spital. Care este starea sa de sănătate?

Nane, operat de urgență! Care este starea de sănătate a artistului

Nane, operat de urgență! Celebrul artist a fost supus unei intervenții chirurgicale. Fanii acestuia au fost extrem de îngrijorați pentru Nane, după ce acesta a postat o imagine de pe patul de spital, bandajat la cap. Cântărețul de muzică trap a fost depistat cu o tumoare la cap. De obicei, Nane le dădea mereu vești bune fanilor săi, dar de această dată i-a speriat. Cântărețul a împărtășit cu internauții momente frumoase din viața sa, dar și mai puțin plăcute. Nane a postat o imagine pe pagina sa de Instagram de pe patul de spital, alături de un mesaj emoționant. ”N-ai să vezi tu drac mort”, a fost mesajul pe care la atașat Nane la postarea de pe Instagram.

Nane pe patul de spital

Artistul s-a confruntat cu numeroase critici din partea internauților, dar mai ales persoanelor cu care a colaborat de-a lungul timpului. Chiar și așa, Nane nu s-a lăsat doborât de gurile rele. Peste 65.000 de fani i-au apreciat postarea și au arătat că sunt alături de el.

Nane, pe numele său real Ștefan Avram, s-a născut în Orșova, și nu a avut o copilărie tocmai ușoară. Acesta a trăit într-o familie modestă, având unele probleme cu legea. Până în prezent, Nane a colaborat cu artiști de la noi din țară, precum Delia, Doddy, Killa Fonic, Alina Eremia și mulți alții. Prin muzica lui a reușit să-și creeze până acum una dintre cele mai mari comunități de fani ai genului. În prezent, Nane este unul dintre cei mai în vogă raperi din țară, aparținând ultimului val de hip-hop românesc.

Când a adoptat acest gen muzical

Acesta a recunoscut că în copilărie îi plăcea muzica rock a anilor ‘90, ascultată de pe casetele părinților, dar muzica adevărată a început să-i placă după ce a ascultat piesele lui MC Hammer. Tânărul a fost mereu atras de rap-ul underground, punând accent pe problemele cotidiene. „Muzica mea este pentru oamenii simpli, exact ca mine. Nici nu voiam s-ajungă în alta parte. Când treci la un alt nivel în carieră, când faci alte numere și ajungi mai cunoscut se schimbă și experiența personală de viață. Încep să am din ce în ce mai multe chestii diferite despre care pot să cânt. Vreau să fac muzică pentru fiecare etapă a vieții mele“, a spus Nane.

În 2006, Nane a fost cercetat penal pentru consum, deținere și trafic de canabis. În aceeași perioadă, a început să scoată primele piese în home-studioul lui DJ Boogie și a început să devină cunoscut din 2008, când a fondat „Sud-Hop”. Apariția trap-ului în România l-a determinat pe Nane să adopte acest gen muzical din 2015. În plină pandemie de coronavirus, Nane a lansat albumul „NANalien“pe Youtube. De asemenea, Delia și Nane au colaborat la piesa „Cum Era” care a strâns în ultimul an 20 de milioane de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: