Redactia.ro
Home » TV » Naomi și Florin Ristei, ipostază incendiară din intimitate. Juratul a postat imaginea

Naomi și Florin Ristei, ipostază incendiară din intimitate. Juratul a postat imaginea

GALERIE FOTO (2)

Naomi și Florin Ristei încearcă să păstreze aparențele și să nu se afișeze pe rețelele de socializare. Însă, atunci când o fac, ies scântei.

 

Cum s-au fotografiat Naomi și Ristei

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au fotografiat într-o ipostază incendiară din intimitate. Juratul de la  ”X Factor” a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Florin Ristei și concurenta exotică a emisiunii, Naomi Hedman, au început să se afișeze din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare, după ce și-au asumat relația. Cei doi îndrăgostiți se filmează în ipostaze care mai de care mai fierbinți.  Dacă în ultima postare de pe rețelele de socializare, focoasa exotică își arunca bikinii în timp ce juratul emisiunii filma un ecran, cei doi nu au stat pe gânduri și au surprins din nou.

Artistul a pus, de data aceasta, la InstaStory o fotografie în care stătea pe telefon, iar iubita lui sexy își ținea piciorul pe capul lui. Cei doi au reușit să își surprindă din nou fanii și să primească numai cuvinte de laudă.

Audițiile pentru ”X Factorțț se vor termina în curând.  Urmează bootcamp-ul, iar iubita juratului Florin Ristei este în echipa Deliei. Delia are o echipă formată din fete și băieți de peste 24 de ani. Mai mult, rezultatele și evaluările sunt așteptate de fani, având în vedere că Delia și Florin Ristei sunt în competiție.

Naomi, viață de lux în londra

Iubita lui Florin ristei duce o viață de lux în Londra. Frumoasa exotică este tratată ca o prințesă. Aceasta a devenit cunoscută publicului în anul 2016, după ce a participat în cadrul show-ului britanic, «Ex on the beach».

Naomi Hedman este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Artista, în vârstă de 27 de ani, are mai multe piese muzicale la activ. Mai mult, bruneta are planuri serioase de viitor în ceea ce privește viața profesională.

Naomi o cunoaște pe Nicki Minaj și urmează să colaboreze cu artista internațională în scurt timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: