Redactia.ro
Home » Știri » Napolitane cu Salmonella, retrase de pe piață din toate magazinele Lidl din România. Ce să faci dacă le-ai cumpărat

Napolitane cu Salmonella, retrase de pe piață din toate magazinele Lidl din România. Ce să faci dacă le-ai cumpărat

GALERIE FOTO (2) Napolitane cu Salmonella, retrase de pe piață din toate magazinele Lidl din România. Ce să faci dacă le-ai cumpărat

Un sortiment de napolitante din Lidl a fost rechemat de producător după ce, în urma unor analize, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Iată despre ce sortiment e vorba și ce să faci dacă le-ai cumpărat și le ai acasă, conform autorităților sanitare.

Napolitane cu Salmonella, retrase de pe piață de Lidl din toate magazinele din România. Ce să faci dacă le-ai cumpărat

Lidl a transmis că retrage de la vânzare un anume sortiment de napolitane după ce, în urma unor analize, a fost detectată Salmonella Typhimurium, informează ANSVSA. Acest sortiment de napolitane este vândut în toate magazinele Lidl din România, așa că toate magazinele Lidl sunt vizate.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Lidl anunță că producătorul napolitanelor – Pak Rampart d.o.o – recheamă preventiv produsele „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”. Vizate sunt toate loturile și toate termenele de valabilitate pentru acest sortiment.

„Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume”, potrivit comunicatului transmis de ANSVSA.

„Această rechemare vizează exclusiv produsul «Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g»”, a adăugat ANSVSA.

Astfel, Lidl România a decis să scoată de urgență produsul de la vânzare. Iată ce trebuie să facă românii dacă le-au cumpărat, conform autorităților sanitare.

„Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul «Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g»”, a adăugat ANSVSA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: