Redactia.ro
Home » Știri » Narcisa a dezvăluit detalii despre ultimele momente cu Mădălin în viață! Ce a făcut tânărul cu câteva ore înainte de accident: ”M-a sunat și…”

Narcisa a dezvăluit detalii despre ultimele momente cu Mădălin în viață! Ce a făcut tânărul cu câteva ore înainte de accident: ”M-a sunat și…”

GALERIE FOTO (3)

Pe data de 11 aprilie 2024, un tragic accident rutier în apropierea localității Deveselu i-a luat viața lui Mădălin Paul Păduran, un tânăr de doar 23 de ani. În urma acestui eveniment devastator, o serie de întrebări și speculații au orbit opinia publică, iar viața femeii pe care o lăsase în urmă, Narcisa, a fost întoarsă pe dos.

Mădălin era un tânăr de numai 23 de ani, în floarea vârstei, cu întreaga sa viață înaintea lui. Cu toate acestea, drumul său s-a încheiat tragic într-un accident de mașină care a zguduit comunitatea din Deveselu și nu numai.

Ce s-a întâmplat în ziua tragediei

Potrivit declarațiilor Narcisei, fosta iubită a lui Mădălin, evenimentele din acea zi nu au anticipat tragedia care avea să urmeze. Mădălin s-a întâlnit cu ea și au petrecut timp împreună, fără nicio urmă de tensiune sau dispute. Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, Mădălin a fost implicat în accidentul care i-a pus capăt vieții.

Narcisa a fost nevoită să facă față unei adevărate furtuni de acuzații și speculații după moartea lui Mădălin. Ea a fost asaltată de mesaje negative și chiar s-a temut să mai iasă din casă din cauza presiunii mediului înconjurător. Cu toate acestea, Narcisa a dorit să pună capăt acestor zvonuri și să ofere o perspectivă corectă asupra relației lor și a evenimentelor din ziua tragediei.

„În acea zi, Mădălin a ieșit de la muncă, a fost acasă, și-a făcut baie și a venit la mine acasă. A venit la ai mei acasă, mai exact. Eu nu eram acasă, eram cu o prietenă. Acasă era tatăl meu cu care a mers și la service. Mădălin m-a sunat să mă întrebe de un plastic pe care mi-l dăduse și de care avea nevoie.

I-am zis că nu știu și că se poate duce în camera mea să îl caute. M-a sunat pe apel video din cameră și am stat de vorbă vreo 5 minute. Atunci i-am zis să ne vedem și a venit în centru… Am stat de vorbă vreo 10-15 minute. Mădălin a zis că se duce la tatăl meu. Apoi, nu știu ce s-a întâmplat. Vă pot spune că nu m-a prins Mădălin cu nimeni, așa cum s-a tot speculat”, le-a povestit Narcisa Modringa internauților de pe Tik Tok.

O relație deja pe butuci

Potrivit declarațiilor Narcisei, relația lor fusese în declin de mai multe luni înainte de tragedie. Desi durase trei ani, ultimele luni fuseseră tensionate, iar Mădălin nu acceptase să accepte că relația lor se apropia de sfârșit. Narcisa a subliniat că încercase să îi explice lui Mădălin că este momentul să meargă înainte, dar acesta se agăța de trecut. Conform mărturiei sale, ziua tragediei a fost una aparent obișnuită pentru cei doi. Mădălin a făcut o vizită la casa Narcisei, iar aceștia au petrecut timp împreună fără incidente. Nu a existat nicio dovadă a unei infidelități sau a unui conflict care să fi prevestit accidentul iminent.

Tragedia care a dus la moartea lui Mădălin Paul Păduran a lăsat o rană adâncă în inimile celor care l-au cunoscut și a stârnit o serie de întrebări în mintea publicului. Cu toate acestea, dezvăluirile cutremurătoare ale Narcisei aruncă o perspectivă nouă asupra evenimentelor și ne amintesc că în spatele fiecărei tragedii există povești complexe și adesea nedescoperite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: