Redactia.ro
Home » Știri » Narcisa anulează toate speculațiile! Dovada clară că nu mai avea demult o relație cu Mădălin înainte de accident

Narcisa anulează toate speculațiile! Dovada clară că nu mai avea demult o relație cu Mădălin înainte de accident

GALERIE FOTO (6)

În urma unui accident tragic ce a avut loc în județul Olt, care i-a luat viața lui Mădălin, speculațiile și zvonurile au cuprins comunitatea locală. Acuzele că Narcisa, fosta iubită a tânărului decedat, l-ar fi înșelat pe acesta, au stârnit o furtună de controverse.

Acum, Narcisa se ridică împotriva acestor zvonuri și încearcă să ofere o perspectivă clară asupra situației. Tânăra a adus dovezi prin care speră să șteargă toate acuzațiile.

Narcisa își neagă infidelitatea

Tragedia care a avut loc în Olt și care a dus la moartea lui Mădălin a adus în prim-plan întrebări și speculații legate de relația sa cu Narcisa. Se spune că Mădălin ar fi urmărit cu mașina presupusul amant al Narcisei, iar accidentul ce a urmat ar fi fost rezultatul acestei urmăriri. Criticii s-au revarsat asupra Narcisei, acuzând-o că ar fi fost infidelă și că ar fi fost un factor determinant în producerea tragediei. Aceste acuzații nu doar că au afectat reputația Narcisei, ci au dus chiar la amenințări din partea unor indivizi nemulțumiți.

Însă, în fața acestor acuzații, Narcisa a ales să iasă la lumină și să ofere clarificări. Ea susține că a încercat să se despartă de Mădălin înainte de tragedie, iar dovada acestei intenții este o serie de mesaje în care îi cere acestuia să o lase în pace și să-i permită să-și urmeze propriile decizii. Narcisa a fost fermă în convingerea că a luat decizia corectă pentru propria ei viață. Se pare însă că Mădălin nu acceptase acest lucru. În plus, ea afirmă că a început o altă relație după despărțirea de Mădălin, iar presupusul amant s-a alăturat discuției, confirmând aceste afirmații și adăugând că el nu a fost amantul Narcisei.

„ Eu vreau să o terminăm, când o să înțelegi? Eu știu mai bine ce este bine pentru mine. Știu foarte bine că e bine ce fac. Nu e problema ta. Mădălin, e viața mea, chiar nu pricepi?”, este mesajul în care Narcisa își dovedește dorința clară de despărțire, publicat în social media chiar de tânără.

Declarațiile presupusului amant

Persoana care a fost implicată în presupusa relație cu Narcisa a confirmat că aceștia au început o altă relație după despărțirea de Mădălin. El a fost un martor al luptei interioare a Narcisei și a decis să iasă în apărarea ei, afirmând că nimeni nu este vinovat pentru accidentul tragic. Speculațiile că Mădălin ar fi condus cu o viteză excesivă în momentul impactului au fost aduse în discuție, însă acum se încearcă clarificarea și lămurirea situației. Presupusul amant aduce în discuție faptul că Mădălin știa de existența lui și nu a fost dispus să accepte realitatea.

„Narcisa îi spunea lui să o lase în pace, am sute de mesaje. Nu eram amantul, în niciun caz, să fie clar. Mădălin știa de mine de șase luni de zile, știa că eu am o relație cu ea și el nu a vrut să se împace cu ideea asta. Era un om, nu vă doresc vreodată să întâlniți o fată sau un băiat de genul acesta, să nu-l cunoști, de fapt, până intri într-o relație cu el.”, a fost declarația oferită de așa-zisul amant, susținând spusele Narcisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: