Redactia.ro
Home » Știri » Detalii noi ies la iveală despre moartea lui Mădălin. Ce spune fosta lui iubită despre relația pe care au avut-o cei doi

Detalii noi ies la iveală despre moartea lui Mădălin. Ce spune fosta lui iubită despre relația pe care au avut-o cei doi

Narcisa Modringa și Paul Mădălin, de sărbători.

Noi informații sunt aduse la lumină în legătură cu relația dintre Mădălin, tânărul de 23 de ani decedat în accidentul din Deveselu, și Narcisa, femeia care i-a fost iubită. Se pare că cei doi erau despărțiți de ceva vreme, însă Mădălin nu accepta această situație și continua să o caute pe Narcisa.

Tragedia care a avut loc în Deveselu a stârnit o mare emoție pe rețelele de socializare, iar Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin, a fost supusă unor acuzații dureroase. Acum, detalii noi ies la iveală despre natura relației lor.

Conversațiile purtate cu Mădălin înainte de tragedie

Se pare că cei doi se despărțiseră de ceva timp, iar Mădălin avea dificultăți în a accepta această realitate. Adolescenta susține că nu l-ar fi înșelat și că nu poartă nicio vină pentru tragedia de la Deveselu. Pentru a-și susține afirmațiile, Narcisa a făcut publice conversațiile purtate cu Mădălin înainte de accident.

Schimbul de mesaje dintre cei doi pe rețelele de socializare arată că Narcisa încerca să încheie orice legătură cu Mădălin, dar tânărul insista să se întâlnească și să discute. Din dialogul lor, reiese că Narcisa era fermă în decizia ei de a pune capăt relației, în timp ce Mădălin încerca să o convingă să îi acorde o șansă suplimentară.

„Narcisa: Nu am ce să mai vorbesc cu tine. Ce nu ai înțeles?

Mădălin: Lasă vrăjeala și hai să ieșim pe aici!

Narcisa: Mădălin, tu chiar nu înțelegi? Eu vorbesc serios. Mă iei în râs sau ce?

Mădălin: Tu m-ai luat în râs!

Narcisa: Păi ce nu înțelegi că am terminat-o? Ești bătut în cap?

Mădălin: Lasă mesajele și vino să vorbim față în față!

Narcisa: Ce să vorbim? Nu!”, au fost mesajele dintre cei doi.

Dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Mădălin

Într-o apariție în emisiunea Acces Direct de la Antena Stars, Narcisa a oferit detalii despre momentul în care relația lor s-a încheiat. Se pare că cei doi s-au despărțit cu aproximativ șase luni în urmă, dar Mădălin avea dificultăți în a accepta acest lucru. Narcisa a vorbit mai ales despre momentul în care povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat. Se pare că cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ șase luni, dar tânărului îi era greu să accepte această realitate.

„Vreau să clarific lucrurile! Eu și Mădălin nu mai aveam o relație stabilă de vreo 6-7 luni. El nu dorea să înțeleagă că trebuie să punem punct relației… refuza să accepte! Am avut o relație timp de trei ani, din care 2 ani el a locuit la mine. Mădălin nu mai pleca acasă, stătea peste noapte. Ne-am îngrijit unul de altul și am călătorit împreună, chiar și în Austria”, a povestit Narcisa în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini