Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa Birjaru a revenit în forță pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat bruneta

Narcisa Birjaru a revenit în forță pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat bruneta

GALERIE FOTO (3) Narcisa Birjaru a revenit în forță pe rețelele de socializare

Narcisa Birjaru a revenit în forță pe rețelele de socializare. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a fost marea câștigătoare a emisiunii Chefi la cutite, sezonul 9. Narcisa Birjaru este prima femeie care a plecat acasă cu marele premiu al reality show-ului. În ultima perioadă, bruneta a lipsit de pe rețelele de socializare, dar a revenit în forță cu o imagine de senzație. Cum arată acum Narcisa?

Narcisa Birjaru a revenit în forță pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat bruneta

Narcisa Birjaru a revenit în forță pe rețelele de socializare. A câștigat marele premiu la Chefi la cuțite, fiind prima femeie care a reușit această performanță. Narcisa Birjaru a devenit cunoscută peste noapte, iar după finalul concursului a dispărut complet de pe rețelele de socializare. Recent, bruneta a postat o nouă imagine. Narcisa s-a pozat alături de soțul său, Alex Turcitu. Aceasta nu a scris niciun mesaj, dar a postat un clip video cu soțul ei, pe care îl cunoaște încă din copilărie. Cei doi apar în mașină. ”O alint în toate modurile posibile: puiul meu, draga mea, nevasta mea. Ea îmi spune bărbatul meu. Noi suntem genul de familie foarte unită. Ea îmi gătește mâncăruri din toată bucătaria lumii. Îmi face și mâncarea din finală, dar un pic diferit, dar este la fel de bună”, a povestit acum ceva timp soțul Narcisei Birjaru.

Narcisa a mărturisit încă de la începutul emisiunii că s-a căsătorit de la 14 ani cu Alex, declarând că acesta este cea mai importantă persoană din viața ei. De asemenea, ucenica lui Scărlătescu declara că soțul ei a susținut-o întotdeauna în ceea ce privește gastronomia.

Narcisa Birjaru, criticată dur pentru că și-a făcut un tatuaj dedicat lui Scărlătescu

Brunera a fost criticată dur de internauți după ce a postat tatuajul nou pe contul său de Instagram. Narcisa și-a desenat un desen simbolic, cu semnătura chef-ului Cătălin Scărlătescu. Tânăra și-a tatuat și numele lui Speak, alături de alte elemente. „După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt, vreau să-ți multumesc pentru încrederea pe care m-ai făcut să o am in mine și pentru minunatul om care ești (…)@chef_catalin_scarlatescu, Fiind mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească te 💜🙏”, a scris Narcisa Birjaru pe Instagram.

Cu toate astea, fanii au criticat-o pe Narcisa, îndemnând-o să fie originală. Riki, concurentul din echipa lui Sorin Bontea a fost primul care s-a tatuat în semn de apreciere. Acesta și-a desenat autograful primit într-o seară de la mentorul său. ”Băi, ești nebun? La primul battle pe care l-am câștigat le-am dat o bere și a zis Riki să îi dau un autograf pe sticla de bere. Am zis ok. Și acum mă trezesc că Riki și-a tatuat pe mâna stângă autograful pe care i l-am dat atunci”, dezvăluia Sorin Bontea, surprins de gestul tânărului japonez.”Copia nu are valoare / Fii originală! Tatuajul cu semnătură l-a făcut primul Riki / Proastă decizie / L-ai copiat pe Riki / Să nu regreți mai târziu, e prea mult / Oribil”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor atunci când au văzut tatuajul Narcisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: