Redactia.ro
Home » Știri » Narcisa Birjaru, câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite, mai elegantă ca niciodată. Cum arată în rochie, cu părul lung ondulat

Narcisa Birjaru, câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite, mai elegantă ca niciodată. Cum arată în rochie, cu părul lung ondulat

GALERIE FOTO (2) Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a apărut în câteva fotografii îmbrăcată într-o ținută elegantă, așa cum nu obișnuiește să îmbrace des. Câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite din echipa lui Cătălin Scărlătescu este în poze împreună cu partenerul ei de viață. Iată cum s-au lăsat fotografiați cei doi.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite, mai alegantă ca niciodată. Cum arată în rochie, cu părul lung ondulat

Narcisa Birjaru apare în cele două fotografii împreună cu partenerul ei, Alex. Tânăra zâmbește în ambele fotografii. Este îmbrăcată într-o rochie cu bretele, albă, care are desenate și câteva flori colorate, iar părul extrem de lung și ondulat, care îi trece cu mult de talie, și l-a lăsat desprins. La descrierea fotografiilor, ea a pus trei inimi negre: „♥️♥️♥️”, ca semn al iubirii pentru soțul ei.

„Sunteti o pereche perfecta👏”, a scris cineva, într-un comentariu.

Și soțul este îmbrăcat elegant, într-o cămașă și pantaloni închiși la culoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)


Câștigătoare a sezonului 9 a emisiunii de la Antena 1, Narcisa Birjaru are peste 24.000 de fani pe Instagram, acolo unde publică fotografii și story-uri. Spre exemplu, ea a publicat recent o fotografie cu mama ei, cu ocazia zilei ei de naștere.

Ce a făcut Narcisa Birjaru cu premiul de la „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat vreodată premiul cel mare de la Chefi la cuțite, în valoare de 30.000 de euro. Acum ceva timp, ea a declarat că nu știe încă ce va face cu această sumă, dar lua în calcul câteva variante.

„Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, conform wowbiz.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: