Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Ce i-au spus medicii că trebuie să facă ca să nu aibă probleme

Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Ce i-au spus medicii că trebuie să facă ca să nu aibă probleme

Narcisa Suciu a fost la un pas de moarte. Artista a vorbit despre cum a scăpat de pericol, dar și ce i-au recomandat medicii să facă în fiecare zi pentru a nu avea probleme.

Cântăreața a trecut prin clipe de groază. A fost la un pas de moarte după ce a făcut septicemie, din cauza apendicitei. A fost operată de urgență, iar de atunci medicii i-au transmis că trebuie să facă zilnic mișcare dacă nu vrea să aibă parte de probleme de sănătate după operație.

Totu-i bine când se termină cu bine. Vedeta se simte foarte bine acum și ține cont de tot ce i-au spus medicii. Astfel, și-a propus să facă mereu mișcare, fie că este vorba doar să își plimbe cățelul pe afară sau să meargă pe jos. Vedeta nu are nevoie să țină vreun regim.

„Nu țin niciun fel de regim, dar lucrul de la care nu vreau să mă îndepărtez niciodată este faptul că în fiecare zi am nevoie să fac mișcare.

Așa cum am fost obișnuită 10 ani cu Ozzy, cățelul meu, trebuie să continui măcar la nivelul ăla, dacă nu mai mult, mai ales acum”, a spus aceasta, pentru Ciao.

Narcisa Suciu a declarat că i s-au atrofiat mușchii după operație

Artista a rămas cu „sechele“ după operația suferită. Narcisa Suciu a declarat că perioada petrecută în spital și-a pus amprenta asupra sănătății sale din cauză că nu s-a putut hrăni sau mișca, așa că mușchii ei s-au atrofiat. Acest lucru se tratează în timp. Vedeta a afirmat că se simte bine de când a început să își miște corpul.

„După perioada de spitalizare, pentru că atunci nici nu m-am hrănit, nici nu m-am mișcat.

Mi s-au atrofiat mușchii și nu mă simțeam foarte bine fizic, adică aveam nevoie să îmi revin. Acum am început sportul, mi-am revenit, sunt ok!”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: