Redactia.ro
Home » Homepage » Narcisa Suciu, la un pas de moarte: „Abdomenul meu era un puroi. Erau șanse să nu mai fiu”. Cum a intervenit Mihai Mitoșeru: „M-a ajutat să mă târăsc”

Narcisa Suciu, la un pas de moarte: „Abdomenul meu era un puroi. Erau șanse să nu mai fiu”. Cum a intervenit Mihai Mitoșeru: „M-a ajutat să mă târăsc”

Narcisa Suciu, la un pas de tragedie

Narcisa Suciu e internată în spital, după ce a fost la un pas de moarte. A crezut că nu mai trăiește, la un moment dat. Ea a povestit ce i s-a întâmplat din salonul de spital unde se află. Medicii au băgat-o direct în sala de operație. Iată cum a intervenit Mihai Mitoșeru în aeroport să o ajute.

Narcisa Suciu: „Lunea trecută murisem”. Cum a intervenit Mihai Mitoșeru: „M-a ajutat să mă târăsc pe acolo prin aeroport”

Îmbrăcată în negru, cu un ton grav, Narcisa Suciu a povestit într-un live pe Facebook, făcut din salonul de spital unde e internată, prin ce a trecut.

Iată ce a povestit Narcisa Suciu, care foarte rar a ajuns într-un spital, pentru că nu a avut nevoie până acum.

„Am avut cântare lângă Baia Mare și pe urmă, de acolo, am venit la București pentru că era Festivalul de Folk de la Chitila. Am cântat în Baia Mare sâmbătă, la Chitila, duminică. Sâmbătă noapte am început să mă simt foarte rău, duminică dimineața m-am simțit foarte rău, am vomat, am avut frisoane, mi-a fost foarte rău.

Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu frate-miu, spre Cluj unde aveam bilet să zbor la București. Am vomat în mașină, am ajuns în Cluj, am vomat și acolo în aeroport. Din fericire, m-am întâlnit acolo cu Mihai Mitoșeru, m-a ajutat să mă târăsc pe acolo prin aeroport și îi mulțumesc tare mult, nu știam ce am, doar că mi-era foarte rău, foarte, foarte rău. În avion am primit o pastilă de la stewardeză, de rău de mișcare, am adormit.

Am ajuns în București, am mers la Chitila unde aveam o cameră lângă locul de cântare. Am primit ajutor de la o asistentă, mi-a dat niște injecții, niște calmante și am adormit, și m-am trezit pe seară, nu am crezut că pot să cânt. Îmi era foarte rău. Până la urmă am zis că o să mă duc să cânt vreo trei piese.

Una peste alta, luni am ajuns la spital. Nu mai puteam. Am cântat în Chitila, am cântat vreo oră. Am ajuns la un spital despre care știam că are cameră de gardă (…), am fost la CT și după a venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad 0, în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să nu iasă și dacă nu mă grăbesc s-ar putea să fie prea târziu”.

Narcisa Suciu: „Abdomenul meu era un puroi / Erau șanse să nu mai fiu. Practic, lunea trecută murisem”

„Aveam un apendice perforat, explodat, practic tot abdomenul meu era un puroi. (…) M-am trezit, mi-au zis oamenii că operația că a fost foarte urâtă, că erau șanse să nu mai fiu, că a durat vreo 4 ore și că începem tratamentul. Așa că în ultimele zece zile am fost în spital, există însă premise să merg acasă, analizele mele arată mai bine, am început să prin culoare în obraz, în condițiile în care, practic, lunea trecută… murisem, cum ar veni.

Am fost în septicemie, după operație analizele mele arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare, ca și cum… mor, asta marți dimineața, după operație. Miercuri deja valoarea asta se înjumătățise, joi se înjumătățise din nou, dar cred că am băut, pe venă, sigur, litri de antibiotice, am luat trei-patru feluri de antibiotice, trei-patru feluri de calmante și  de antiinflamatoare, am avut branule peste tot”, a mai povestit ea.

„Nu am spus nimănui, nici măcar prietenilor foarte apropiați, iar asta pentru că nu știam dacă mai apuc să mai trăiesc. Dar am avut o baftă, analizele mele arată că am scăpat de pericolul real”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: