Redactia.ro
Home » Monden » Nasrin Ameri, ultima apariția în calitate de prezentator TV: „Se încheie un capitol important din viața mea”

Nasrin Ameri, ultima apariția în calitate de prezentator TV: „Se încheie un capitol important din viața mea”

Nasrin Ameri, ultima apariția în calitate de prezentator TV

Nasrin Ameri, ultima apariția în calitate de prezentator TV. Prezentatoarea Star Matinal de la Antena Stars a anunțat că pleacă după nouă ani de activitate. Vedeta nu a spus cu ce se va ocupa în continuare, dar a menționat că își va ține fanii la curent cu tot ce se va întâmpla în viața ei.

Nasrin Ameri, ultima apariția în calitate de prezentator TV: „Se încheie un capitol important din viața mea”

Nasrin Ameri, ultima apariția în calitate de prezentator TV. În urmă cu câteva săptămâni, Nasrin Ameri și Simona Hapciuc au fost implicate într-un scandal de proporții. Bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă Tv că ar fi lovit-o și ar fi jignit-o. Ulterior, Simona Hapciuc a fost concediată din emisiunea matinală. În urmă cu puțin timp, Nasrin Ameri și-a șocat fanii după ce a anunțat că pleacă de la Antena Stars.

După nouă ani, Nasrin a decis să plece de la cârma Star Matinal. Cu toate astea, vedeta a menționat că își va ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. „In stanga, e prima poza facuta in timpul primului meu live! In dreapta, ultima poza din platoul Star Matinal! De la prima poza pana la cea de azi, au trecut 9 ani. 9 ani in care am invatat, am evoluat, am cunoscut oameni minunati, am gresit, am ras, am plans. Tot astazi, se incheie un capitol important din viata mea! Imi iau ramas bun de la Antena Stars, recunoscatoare pentru tot parcursul meu! Le multumesc oamenilor care au avut incredere in mine si in ceea ce pot sa fac. Sunt mandra pentru ca am reusit sa realizez si sa prezint cu succes doua proiecte de suflet: Star Matinal si Star Magazin! Decizia imi apartine in totalitate si stiu sigur ca schimbarea care va veni, va fi de bun augur! Mandra sa stiu ca am realizat recorduri de audienta impreuna cu super echipa mea, fara de care nu as fi reusit sa ajung pana aici! Dar, nu uit sa va multumesc, voua, matinalilor! Celor care m-ati urmarit, incurajat, criticat atunci cand era cazul. Pentru toate acestea, va multumesc si va promit ca nu o sa va dezamagesc! 2022, de abia astept sa ne cunoastem!”, a scris Nasrin pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: