Redactia.ro
Home » Stil de viață » Naștere atipică astăzi la Ulmeni. Cum s-a petrecut totul

Naștere atipică astăzi la Ulmeni. Cum s-a petrecut totul

Eveniment fericit astăzi la Ulmeni! O femeie a născut al șaselea copil și a fost moșită chiar de asistentul de pe Ambulanță. Cum s-a petrecut totul.

O femeie din Ulmeni a născut acasă

Naștere inedită în această dimineață la Ulmeni. Deși cu mulți ani în urmă, mai ales în zonele rurale, femeile obișuiau să nască acasă, acum totul s-a schimbat. Majoritatea femeilor nasc la spital, într-un mediu steril și cu specialiști alături. O femeie din Ulmeni a născut acasă în schimb! Ea a sunat la salvare, dar până să ajungă echipajul, ea a și născut. Asistentul de la ambulanță a avut grijă să verifice daca nou născutul este bine și au fost transportate la spital.

În jurul orei 5.40 am primit o solicitare, o graviduță, undeva în comuna Ulmeni, la termen, al șaselea copil. Am plecat spre locul solicitării. Am mai primit un apel la apel de la dispecerat. Am găsit-o născută acasă. Era o fetiță sănătoasă, de 1.700 -1800 de kilograme. Am acționat , conform protocolului, și le-am oferit primul ajutor.„, a declarat asistentul pentru SansaNews.ro.

Asistentul dorește să îi fie naș fetiței

Asistentul de pe Ambulanță, pe numele lui Dogaru Vasile își doreștesă devină nașul micuței deoarece, spune el, această naștere i-a făcut ziua mai bună. El venise de la un accident unde nu reușise să salveze o tânără de 21 de ani.

Să ne trăiască la SAJ BUZĂU! O fetiță sănătoasă și minunată! Cea mai mare satisfacție a vieții……indiferent de natura ei, este atunci când te simți util, atât în plan profesional cît și în familie. Întotdeauna trebuie să dăm sens vieții indiferent de greutățile și încercările prin care trecem, indiferent de oră, noapte sau zi!„, a scris asistentul.

Înregistrările cu mărturia ambulanțierului AICI.

Etichete: