Redactia.ro
Home » Monden » Natalia Oreiro și fiul ei au primit pașapoarte rusești. Vladimir Putin a fost cel care și-a dat acordul

Natalia Oreiro și fiul ei au primit pașapoarte rusești. Vladimir Putin a fost cel care și-a dat acordul

Cântăreața și actrița Natalia Oreiro, care a primit în această dimineață pașaportul care o face oficial cetățean rus în cadrul unei scurte ceremonii la Ambasada acelei țări la Buenos Aires, a considerat că gestul promovat de președintele Vladimir Putin înseamnă „o punte culturală între Rusia. și Río de la Plata”.

Ce a spus Natalia Oreiro despre gestul lui Vladimir Putin

Acordarea cetățeniei este rezultatul unei legături dintre Oreiro și publicul rus care se desfășoară de mai bine de două decenii, încununată de un comentariu în glumă pe care artista l-a făcut acum câțiva ani în timpul unui stagiu la un program de televiziune din acea țară. : ” Nu există alt străin mai rus decât mine. Am nevoie de Putin să-mi dea un pașaport.

Acel proces care a început la sfârșitul anului 2019 și a fost amânat din cauza pandemiei, s-a concretizat astăzi după ora 10 dimineața la Ambasada Rusiei, în cartierul Recoleta, relatează then24.com.

Condusă de ambasadorul Dmitri Feoktístov, la ceremonie au participat soțul lui Oreiro, muzicianul Ricardo Mollo, și fiul lor. Odată ce actrița a semnat actele, și-a citit angajamentul față de cetățenie în spaniolă și rusă (a căror dicție a fost lăudată de oficial), a primit oficial pașapoartele și textul Constituției.

Consider că acesta este un act simbolic dincolo de a fi ceva oficial, îl simt ca o recunoaștere a acestui schimb cultural pe care îl avem pentru că în Rusia m-au cunoscut pentru toată munca pe care am făcut-o aici în Argentina și ei iubesc arta noastră, filmele, televiziunea noastră, muzica noastră.

Asemeni unui pod al dragostei între Rio de la Plata și Rusia, așa mă simt eu astăzi. Emoționată și plină de recunoștință pentru acest simbol al fraternității culturilor, ce au multe în comun. Viața mi-a dăruit această posibilitate unică, iar eu voi munci pentru ca relațiile noastre să devină din ce în ce mai puternice. Mulțumesc tuturor care m-au ghidat pe această cale și au devenit o parte importantă a acestei călătorii minunate.”, a spus Natalia Oreiro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: