Redactia.ro
Home » Homepage » Naționala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024! Cine a înscris cele două goluri

Naționala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024! Cine a înscris cele două goluri

România a trăit un moment de bucurie și triumf în lumea fotbalului, calificându-se la Euro 2024 după o victorie impresionantă de 2-1 împotriva echipei Israelului. Acest succes a fost dublat de o remiză în meciul dintre Elveția și Kosovo, ceea ce plasează „tricolorii” la doar două puncte distanță de Elveția înaintea meciului lor direct. În plus, la finalul meciului cu Israel, au avut loc momente emoționante la hotelul naționalei, cu Ianis Hagi și frații selecționerului Edi Iordănescu, subliniind cât de specială a fost această victorie pentru România.

Un meci memorabil și calificarea meritată

Meciul împotriva Israelului a fost unul care va rămâne în memoria tuturor fanilor de fotbal români. Tricolorii au obținut o victorie crucială cu scorul de 2-1, care i-a asigurat locul la Euro 2024. Un moment deosebit din acest meci a fost golul din minutul 63, marcat de către Ianis Hagi printr-o execuție spectaculoasă cu piciorul stâng. Această reușită a adus bucurie și mândrie întregii țări și a consolidat parcursul impresionant al echipei naționale.

Momentele emoționante la hotelul maționalei

După victoria exaltantă din meciul împotriva Israelului, au urmat momente cu adevărat emoționante la hotelul naționalei. În acest context, frații selecționerului Edi Iordănescu, Andrei și Alexandru Iordănescu, au felicitat cu căldură jucătorul Ianis Hagi. Ei au făcut poze împreună, iar drapelul României a fost prezent pentru a simboliza mândria națională. Aceste momente au arătat unitatea și spiritul echipei naționale și au adus un zâmbet pe buzele tuturor fanilor.

România-Elveția, marţi, de la ora 21:45

Calificarea României la Euro 2024 a fost un moment de triumf pentru fotbalul românesc și pentru toți susținătorii tricolorilor. Victoria meritată împotriva Israelului și momentele emoționante de la hotelul naționalei au ilustrat pasiunea, angajamentul și mândria cu care echipa națională a luptat pentru acest obiectiv. Cu meciul crucial împotriva Elveției în față, România are șansa de a ocupa primul loc în grupă, consolidându-și poziția înainte de turneul final. Aceste momente de succes aduc o rază de lumină și speranță în fotbalul românesc și reprezintă o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de fotbaliști.

Suporterii naționalei au făcut spectacol în Centrul Vechi al Capitalei

Succesul echipei naționale de fotbal a fost motiv de sărbătoare pentru toți românii, iar acest lucru i-a strâns laolaltă. În centrul vechi al Capitalei au răsunat strigăte de bucurie ale suporterilor. Fanii au fost extaziați încă de primul gol și am stat cu sufletul la gură până la finalul meciului. Calificarea României la Euro 2024 a fost sărbătorită până dimineața în zori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: