Redactia.ro
Home » Sport » Naţionala U21 a României, implicată într-un accident rutier! O maşină a intrat în autocarul care-i transporta pe elevii lui Pancu

Naţionala U21 a României, implicată într-un accident rutier! O maşină a intrat în autocarul care-i transporta pe elevii lui Pancu

Daniel Pancu nu își revine

Selecţionata U21 a României, care e antrenată de Daniel Pancu, a fost implicată într-un accident rutier, miercuri. Tricolorii mici au plecat în această dimineață din Elbasan către capitala Tirana pentru a lua avionul spre București.

Dar pe autostradă, autocarul a fost implicat într-un accident. Niciunul dintre jucători nu a avut de suferit.

O maşină a ricoşat în autocar

Informaţiile de la faţa locului sunt că accidentul a fost unul minor. În spatele autocarului s-a petrecut un accident, iar o mașină a ricoșat în autocarul României.

„A fost ceva minor. Nimic grav. Am plecat rapid de acolo. Am stat 20 de minute și după ne-am continuat drumul spre aeroport”, au transmis sursele GSP.

Accident cu mai multe maşini

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a dat mai multe detalii despre acest incident, cel mai important lucru fiind că toată lumea este teafără.

Meciul s-a jucat la Elbasan, un oraș aflat la vreo oră și 30 de minute de capitală. Jucătorii și staff-ul erau în autocar, pe autostradă, în drum spre aeroport.

Cică sunt mai multe mașini implicate, probabil a fost un carambol. Nu e nimeni rănit. Am înțeles că niște mașini au intrat în autocar. Nu am alte amănunte. Știu doar că sunt mai multe mașini implicate și nu e nimeni rănit”, a spus Stoichiță la Fanatik.

„Nu a fost nimic. Două mașini s-au lovit în spatele nostru și una a zgâriat autocarul nostru. A fost o frână puternică și atât. Nimeni nu a pățit nimic.

Nici nu ne-am speriat. Nu aveam nici viteză pentru că eram la semafor”, a spus și selecționerul Daniel Pancu, pentru sursa citată.

Altfel, selecţionata U21 a României a suferit marţi o înfrângere greu de digerat cu echipa Albaniei, scor 2-3, după ce naţionala ţării noastre condusese la pauză cu 2-0.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: