Redactia.ro
Home » Sport » Daniel Pancu nu își revine! “Nu mai trimiteți mesaje. Plâng”

Daniel Pancu nu își revine! “Nu mai trimiteți mesaje. Plâng”

Daniel Pancu nu își revine

Daniel Pancu nu își revine după ce a fost dat afară de la Rapid. Antrenorul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care i-a rugat pe fani și jucători să nu îi mai scrie.

Daniel Pancu a fost dat afară de la Rapid, după ultimul eșec al giuleștenilor. Elevii săi au pierdut, scor 0-1, duminică meciul cu CSM Reșița iar șefii clubului au decis să se despartă de antrenor. Tehnicianul este încă foarte afectat.

„Vă rog din suflet! Nu mai trimiteți mesaje! Jucători sau suporteri! Plâng!”, a fost mesajul postat de Pancu pe rețelele de socializare.

Fostul atacant a fost dat afară după ce acţionarul Victor Angelescu, preşedintele Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu au avut o ședință fulger.

Pancu la Rapid din 2018

Daniel Pancu venit la Rapid în 2018. Atunci l-a înlocuit pe Constantin Schumacher. În acel moment, giuleștenii erau în Liga a 3-a, și cu fostul atacant pe bancă au reușit promovarea în Liga a 2-a. În acest moment, Rapid este tocmai pe locul 6, însă diferenţa până la locul 2, care asigură promovarea directă este de numai două puncte.

Cine ar putea veni pe banca Rapidului

După demiterea lui Pancu, șefii echipei au început să caute soluții pentru înlocuirea antrenorului. Unul dintre numele vehiculate ar fi cel al lui Dan Alexa. Acesta a promovat cu Rapid în sezonul 2015-2016.

”Nu m-a căutat nimeni. Am văzut şi eu despre demitere. Ovidiu Burcă nu m-a sunat, şi ştiţi că e naşul fetiţelor mele”, a declarat, ieri, Dan Alexa.

Până acum a fost contactat Daniel Isăilă, dar acesta a refuzat oferta.

Citește și: FRF a făcut anunțul! Competițiile de copii și juniori au fost suspendate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: