Redactia.ro
Home » Sport » FRF a făcut anunțul! Competițiile de copii și juniori au fost suspendate

FRF a făcut anunțul! Competițiile de copii și juniori au fost suspendate

FRF a făcut anunțul

FRF a făcut anunțul. Toate competițiile de copii și juniori au fost suspendate din cauza temerii legate de coronavirus. Decizia rămâne în vigoare până când se redeschid școlile.

Deocamdată decizia rămâne în vigoare până când se redeschid școlile. În acest moment cursurile au fost suspendate pe o perioadă de o săptămână, începând de miercuri, cu posibilitatea de prelungire.

”Având în vedere hotărârea de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar între 11 și 22 martie, Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor”, se arată în comunicatul de pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Alte măsuri luate pentru prevenirea epidemiei de COVID-19

În weekend s-a decis ca toate meciurile din România să se joace fără spectatori. Această măsură este valabilă până la finalul lunii martie. Același lucru s-a întâmplat în mai multe țări, iar în Italia partidele au fost anulate. De asemenea au fost suspendate mai multe competiții din întreaga lume. Tot astăzi s-a decis ca celebrul turneu de la Indian Wells să fie anulat. La această competiție ar fi trebuit să participe cei mai buni sportivi ai momentului.

„Departamentul de sănătate publică al comitatului Riverside a declarat o urgenţă de sănătate publică pentru Coachella Valley, în urma unui caz confirmat de coronavirus (Covid-19) la nivel local”, a fost comunicatul oficialilor americani.

Anul acesta organizatorii turneului puseseră la dispoziție peste 17 milioane de dolari, mai mulţi bani decât anul trecut.

Citește și: Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0! Fanii îl ceartă pe Dan Petrescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: