Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nazaa’a a luat acasă trofeul în Cupa Mondială de frumusețe a cămilelor din Qatar VIDEO

Nazaa’a a luat acasă trofeul în Cupa Mondială de frumusețe a cămilelor din Qatar VIDEO

Nazaa’a a luat acasă trofeul în Cupa Mondială de frumusețe a cămilelor din Qatar. Iată detaliile!

Ea e cea mai frumoasă cămilă din lume! A câștigat celebrul concurs din Qatar

Un concurs de frumusețe a cămilelor din deșertul de lângă Doha a avut ca temă Cupa Mondială, 15 cămile Al-Asayel de rasă pură concurând pentru premiul întâi de 200.000 de riali qatarezi (55.000 de dolari).

Nazaa’a a dat dovadă nu doar de o frumusețe orbitoare, ci și de echilibru și grație. Ea și-a fluturat genele și a afișat un zâmbet cu dinți pentru camerele de televiziune la Cupa Mondială Mzayen, un concurs desfășurat în deșertul Qatarului la aproximativ 25 de kilometri de Doha și de Cupa Mondială de fotbal.

Nazaa’a este o creatură maiestuoasă cu părul deschis care a trecut peste mai multe runde preliminare și sute de alte cămile pentru a câștiga concursul de la Qatar Camel Mzayen Club vineri.

Evenimentul, care a fost conceput pentru a aduce o conștientizare culturală vizitatorilor Cupei Mondiale, a fost sponsorizat de Ministerul Sporturilor  și al Tineretului, împreună cu Comitetul Suprem pentru Livrare și Moștenire, comitetul local de organizare a Cupei Mondiale.

Nazaa’a a fost una dintre cele 15 cămile care au concurat pentru coroană, defilând alături de fani în timp ce purtau gulere cu bijuterii și erau drapate cu șiruri de pietre prețioase.

„Am crezut că cămila noastră a fost mai bună decât Ronaldo și Messi”, a glumit Jassim al Kuwari, care face parte din familia care deține Nazaa’a. Aceste evenimente au loc în mod regulat în tot Orientul Mijlociu, unde oamenii au legături cu cămilele de generații întregi.

„Aceasta este cultura noastră. Este de mult timp, de la tații și bunicii noștri”, a spus Al Kuwari.

„Astăzi este o competiție, un concurs de frumusețe. Ne plac aceste cămile. Le dăm nume. Este ca o familie”, a adăugat acesta.

Vizitatorii au fost întâmpinați de un jingle de cămilă „Bine ați venit la concursul de cămile” și au fost serviți cu Karak, un ceai condimentat cu lapte.

Proprietarii și familiile lor s-au așezat într-un cort de lux cu aer condiționat, cu scaune de catifea roșie și un perete de sticlă, pentru a urmări competiția. Principala atracție au fost cămilele femele de rasă pură.

Cămilele fac mai multe treceri în fața unui stand de fani care își încurajează favoriții.

Există, de asemenea, un concurs de muls, premiul fiind acordat cămilei care produce cel mai mult lapte, conform borneobulletin.com.bn.

„Participantele la concurs sunt finaliste ale edițiilor precedente, ca în Liga Campionilor. De-a lungul istoriei, beduinii s-au mândrit cu frumusețea cămilelor pe care le dețin. Fiecare rasă are propriile caracteristici și sunt modalități diferite de a le juriza frumusețea”, a declarat președintele comisiei tehnice a concursului, Ali Sultan Al Humeidi, conform NBC News.

Zeus, cel mai înalt câine din lume

Potrivit CNN câinele, din rasa Marele Danez (Great Dane),  a fost încoronat ca cel mai înalt câine în viață din lume de către Guinness World Records.

Zeus, în vârstă de doi ani, din Bedford, Texas, are o înălțime impresionantă de 1,046 metri (3 picioare și 5,18 inci), ceea ce îl face cel mai înalt câine din lume.

El a primit oficial această distincție după ce înălțimea sa a fost măsurată și confirmată de medicul veterinar.

Zeus mănâncă 12 căni de mâncare pe zi. Proprietara Brittany Davis a declarat că a visat întotdeauna să aibă un Mare Danez pe nume Zeus și a fost în culmea fericirii când fratele ei i-a dăruit cățelul când acesta avea doar opt săptămâni. Deși la început a fost nervoasă din cauza dimensiunii sale uriașe, s-a îndrăgostit în curând de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: