Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Zeus, un Mare Danez din Texas, este cel mai înalt câine din lume! A intrat în Cartea Recordurilor

VIDEO Zeus, un Mare Danez din Texas, este cel mai înalt câine din lume! A intrat în Cartea Recordurilor

Zeus a fost numit cel mai înalt câine în viață de către Guinness World Records. Află ce înălțime are

Zeus, cel mai înalt câine din lume 

Potrivit CNN câinele, din rasa Marele Danez (Great Dane),  a fost încoronat ca cel mai înalt câine în viață din lume de către Guinness World Records.

Zeus, în vârstă de doi ani, din Bedford, Texas, are o înălțime impresionantă de 1,046 metri (3 picioare și 5,18 inci), ceea ce îl face cel mai înalt câine din lume.

El a primit oficial această distincție după ce înălțimea sa a fost măsurată și confirmată de medicul veterinar.

Zeus mănâncă 12 căni de mâncare pe zi

Proprietara Brittany Davis a declarat că a visat întotdeauna să aibă un Mare Danez pe nume Zeus și a fost în culmea fericirii când fratele ei i-a dăruit cățelul când acesta avea doar opt săptămâni. Deși la început a fost nervoasă din cauza dimensiunii sale uriașe, s-a îndrăgostit în curând de el.

Ce a declarat stăpâna lui pentru Guinness World Records

„A fost un câine mare de când l-am luat, chiar și pentru un cățeluș. Avea labe uriașe”.

Dieta olimpică a lui Zeus includea 12 căni de hrană pentru câini „Gentle Giants” în fiecare zi, precum și ocazional un ou prăjit și batoane pentru câini. Răsfățul său preferat dintotdeauna sunt cuburile de gheață, a declarat Davis.

Colosul maro și gri este acum o celebritate locală, fiind copleșit de atenție și de dulciuri atunci când el și stăpânul său vizitează Dallas Farmer’s Market spune stăpâna lui, Davis:

„Comentariul pe care îl auzim cel mai des este: „Uau, ăsta e un cal!”, „Pot să-l călăresc?” sau „Are o șa?”. a spus Davis. „Răspunsul la toate aceste întrebări este „nu”.”

Potrivit Clubului American Kennel, Marele Danez descinde din câinii de vânătoare din Evul Mediu. Deși sunt cunoscuți pentru că sunt mai impunători decât alte rase, sunt predispuși la destul de multe afecțiuni de sănătate și tind să aibă o durată de viață mai scurtă decât alți câini.

Câinii pot recunoaște diferite limbi și cuvinte fără sens, potrivit unui studiu

Anul trecut, Freddy, un Mare Danez celebrat cândva de Guinness World Records ca fiind cel mai înalt câine din lume, a murit la vârsta de 8 ani.

Cățelușul, care locuia în Essex, Anglia, măsura 103,5 centimetri (3 picioare și 4 inci) de la picior până la greabăn. Când stătea în picioare pe picioarele din spate, se ridica deasupra oamenilor la o înălțime de 7 picioare și 5,5 inci (226 centimetri).

Cel mai înalt câine înregistrat vreodată a fost, de asemenea, un Mare Danez pe nume Zeus, potrivit Guinness. Acesta avea o înălțime de 111,8 centimetri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: