Redactia.ro
Home » Monden » Nea Mărin a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și soția sa, în urmă cu 40 de ani

Nea Mărin a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și soția sa, în urmă cu 40 de ani

Nea Marin este o figură iubită de toți românii, atât pentru activitatea sa în televiziune, cât și pentru personalitatea sa mereu veselă. Indiferent de celebritatea de care s-a bucurat însă, nu a uitat niciodată să fie tată și soț, familia fiind deosebit de importantă pentru el. Este căsătorit de mai bine de 40 de ani, iar recent a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre femeia care i-a fost mereu alături: Maria Barbu.

Nea Mărin a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și soția sa, în urmă cu 40 de ani

Povestea de dragoste dintre Nea Marin și Maria Barbu a început în satul lor natal, pe când erau încă în băncile liceului. Au trăit primii fiori ai iubirii împreună, iar în momentul în care viața i-a despărțit, au luptat împreună pentru familia lor. În timp ce gazda de televiziune și-a construit un viitor la București, partenera lui intenționa să rămână acasă, unde lucra ca învățătoare.

Acela a fost momentul în care Marin Barbu a realizat că doamna Maria este femeia lângă care vrea să-și clădească o casă și un viitor. A cerut-o în căsătorie numaidecât, iar ea la urmat cu încredere la capitală, unde și-au întemeiat o familie.

După 40 de ani împreună, Nea Marin este foarte mândru de realizările sale pe plan personal. Este conștient că fără soția sa nu ar fi ajuns bărbatul de astăzi, așadar vorbește cu multă recunoștință despre ea, ori de câte ori are ocazia.

„Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a X-a, ea terminase clasa a VIII-a. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. […] a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat. Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…. Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi.”, a relatat Nea Mărin pentru VIVA!

Secretul căsniciei lor de 40 de ani

Pentru Marin și Maria Barbu, căsnicia și familia au însemnat mereu cel mai important lucru. Și-au dorit să realizeze lucruri mărețe împreună, dar nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără două ingrediente secrete: iubirea și respectul.

„Eu pot să spun două „secrete care sunt la îndemâna tuturor: iubirea și respectul. Tot timpul mi-am iubit soția și am respectat-o, și din partea ei am primit același lucru. Aceste două ingrediente, dacă există împreună, pot face ca o căsnicie să meargă, în ciuda tuturor problemelor care pot apărea pe parcursul vieții.”, a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: