Redactia.ro
Home » Monden » ”Nea Popa” s-a întors la bloc. Actorul Tudorel Filimon și-a pierdut vila din București

”Nea Popa” s-a întors la bloc. Actorul Tudorel Filimon și-a pierdut vila din București

Actorul Tudorel Filimon, cunoscut pentru rolul din ,,Laa Bloc”, în rolul lui Nea Popa, a rămas definitiv fără vila din București. 

 

Cum a ajuns să îi fie luată casa

 

 

Tudorel Filimon și soția lui, Drăguța, au pierdut orice șansă de a-și recupera casa pentru care au muncit toată viața. Instanța le-a respins definitiv contestația la executarea silită care a avut loc în urmă cu 5 ani. Judecătorii au respins apelul soților Filimon, cpnsiderându-l nefondat.

Nea Popa a pierdut vila din cartierul bucureștean Andronache într-un mod ciudat. După un împrumut de 165.000 de lei făcut pe o durată de 5 ani, cu posibilitate de prelungire, Nea Popa s-a trezit pus în fața unei situații dificile. Suma reprezenta, la acea vreme, 35.000 de euro. Împrumutul a fost făcut la o societate finaniară nebancară în 2013. La data încheierii contarcului, însă, actorul ar fi anunțat că timp de 24 de luni va fi scutit de la plata ratelor.

Cu toate acestea, la câteva luni de la data semnării contractului, ”banca” la care Nea Poaa  făcut împrumutul a declarat scadența anticipată a creditului și i s-au solicitat toți banii înapoi, în acest fel. Însă, după o scurtă perioadă s-a trecut la executarea silită a imobilului pentru suma aproape dublă de 471.000 de lei.

Vila lui Nea Popa a fost scoasă la licitație și vândută cu o sumă mică de 412.000 lei, aaproximativ 90.000 de euro la acea vreme. După vânzare, Nea Popa a rămas dator cu 62.000 de lei. O altă persoană s-a mutat în vila din cartierul Andronache.

Imobilul  nu a fost singurul pe care Tudorel Filimon l-a pierdut, din cauza datoriilor. Nea Popa a pierdut, pe de altă parte,  două terenuri și automobilul pe care îl achiziționase în leasing.

 

Nea Popa, trei zile la ,,Ferma”

 

 

Deşi a jucat, ani de zile, în serialele de succes precum „La Bloc” şi „Nimeni nu-i perfect”(Pro Tv), dar şi pe scena teatrelor importante din ţară, actorul a acumulat datorii foarte mari la casă.

Pentru a scăpa de datorii, actorul a primit oferta de a participa la reality-show-ul de la PRO TV, „Ferma vedetelor”, în urmă cu câtiva ani. Onorariul său se ridica la aproximativ 5.000 de euro, sumă cu care și-ar fi plătit datoriile. Însă, Nea Popa nu a rezistat mai mult de trei zile în cadrul emisiunii de la PRO TV. Actorul ajunsese slăbit în tabără și trecuse printr-o viroză puternică. Frigul din dormitor pare să îi fi fost fatal actorului. Tudorel a fost scos din emisiune pe targă şi dus la spital, fiind primul concurent, din cei 12, care a părăsit concursul la acea vreme

Nea Popa și soția lui și-au petrecut ultimii ani prin tribunale, încercând să-și facă dreptate și să recupereze ceva din bunurile pentru care au muncit. Însă, acum locuiesc la bloc și circulă cu transportul în comun.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: