Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a schimbat viața lui Nelu Curcă din „La Bloc”? Unde trăiește acum fostul actor

Cum s-a schimbat viața lui Nelu Curcă din „La Bloc”? Unde trăiește acum fostul actor

Nelu Curca

Îl mai țineți minte pe Nelu Curcă din faimosul serial ”La Bloc?” La începutul anilor 2000 personajul făcea furori la TV și încânta inimile a milioane de români. Doar că, destinul lui s-a schimbat radical în ultimii ani. Dintr-un actor celebru, Mihai Coadă pe numele lui real, se dedică mai mult religiei.

Mihai Coadă a devenit călugăr?

Mihai Coadă, celebrul actor care l-a interpretat pe Nelu Curcă în cunoscutul serial ”La Bloc” se dedică lui Dumnezeu în ultimii ani. Mulți au crezut că a devenit călugăr, dar acesta declarat într-un interviu pentru Click.ro, că nu este așa cum se spune. 

“Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase. Nu am un nume pentru că nu sunt închinoviat (n.r. – nu a depus jurământul). Dacă aş fi primit măcar statutul de frate sau rasofor, atunci într-adevăr era altceva”, a declarat actorul.

Mihai Coadă se bucură de familia lui

Mai mult, Mihai Coadă a precizat că este în continuare căsătorit.

”Dar eu am familia în Ploieşti, sunt căsătorit, am un băiat şi o fată şi două nepoţele. Una de 6 ani şi una de 4, Bianca Maria şi Sofia Maria, care se uită şi ele la serial în reluare, cum o fac şi alţi copii, şi nu le vine să creadă cât de mare este diferenţa între ce văd la tv şi ce au în faţă. Fetei mele i s-a năzărit la un moment dat să facă teatru şi am sfătuit-o să nu se apuce. A făcut finanţe-bănci, n-a vrut să aibă şef şi şi-a făcut un restaurant. Iar băiatul e IT-ist, e o pasiune mare. Amândoi sunt bine”, a mai adăugat actorul.

nelu curca, la bloc, actor, pro tv

Ultimul rol al actorului

Am fost cooptat -într-un spectacol religios, se numeşte “Brâncovenii şi Ivireanu iubire de biserică şi de neam”. E un spectacol făcut integral de Biserica Ortodoxă Română de la producţie până la organizare. Eu joc rolul sfântului Antim Ivireanu. M-a învrednicit Dumnezeu şi cu binecuvântrea părintelui stareţ, duhovnicul meu, să fac acest rol. Am fost invitaţi la Constanţa de preasfinţitul Teodosie, episcopul Tomisului şi spectacolul a fost transmis în direct pe facebook. Joc alături de actori mari şi buni precum Magda Catone sau Tomi Cristin”, a mai spus actorul, ieşit la pensie în 2012.

Cu greu a acceptat să-l interpreteze pe Nelu Curcă

Cu greu a acceptata actorul să îl interpreteze pe Nelu Curcă. Dar, după lungi insistențe și-a dat seama că este un semn de la Dumnezeu.

„Am intrat greu în serial, am tot refuzat să mă duc la casting, ei au tot insistat. Dumnezeu mi-a dat gândul că prea insistă şi să mă duc că e un semn. Făcuseră un episod pilot cu altcineva şi nu i-a plăcut lui Adrian Sârbu, directorul PRO TV de atunci, şi au vrut să caute un actor din provincie, o altfel de tipologie. M-au văzut într-o piesă şi m-au plăcut. Nu mai păstrez legătura cu nimeni din serial pentru că eu am mersul meu duhovnicesc şi ei n-au avut tangenţe cu asta. Din păcate, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, au plecat o parte din colegi la Kanal D şi eu am rămas cu o echipă nouă, care nu mi-a plăcut, nu eram în largul meu. Dar am zis că-şi fac şi ei treaba şi e adevărat că mi-am rezolvat şi eu nişte probleme financiare şi mi-au prins bine banii aceia”, a mai spus actorul, care a refuzat nişte roluri din cauza limbajului, deşi i s-a explicat că asta se cere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: