Redactia.ro
Home » TV » Vă amintiți de Nelu Curcă din La Bloc? Scandal imens, după ce s-a retras la mănăstire

Vă amintiți de Nelu Curcă din La Bloc? Scandal imens, după ce s-a retras la mănăstire

GALERIE FOTO (2) Mihai Coadă

Mihai Coadă, cel care l-a jucat pe Nelu Curcă în serialul de succes „La Bloc” este ăn mijlocul unui scandal, după ce au apărut niște mesaje taxate de fani pe o pagină ce pretinde a fi deținută chiar de actor. Acolo au apărut mai multe presupuse declarații ale lui Mihai Coadă scrise greșit din punct de vedere gramatical și care arătau că actorul s-ar afla la o mănăstire din Prahova.

Scandal imens în care este implicat Mihai Coadă

Despre actorul care l-a interpretat pe Nelu Curcă s-a spus de nenumărate ori că s-a călugărit și că s-a retras la o mănăstire. Inclusiv o pagină web care susține că este deținută de actor, arată că acesta s-a dus la o mănăstire, într-adevăr.

Da sunt! Dar nu știu cand veniți să știu dacă chiar sunt ! Nu ma intelege-ți greșit dar mai ies de acolo, mai plec sa dau interviu, în diferite zile plec la diferite televiziuni”.

Totuși, limbajul folosit de cel care a postat acel mesaj dă de înțeles că pagina nu este deținută de actorul care l-a interpretat pe Nelu Curcă.

Totuși, unii dintre fani i-au taxat dur declarațiile și nu s-au ferit să comenteze față de acest subiect. Însă, de mai multe ori actorul din „La Bloc” a explicat că nu este călugăr.

Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănăstire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase”, a declarat actorul.

Nelu Curcă încă joacă în piese de teatru și încă este activ din punct de vedere profesional, după cum spun apropiații lui. De asemenea, el este, într-adevăr, apropiat de biserică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: