Redactia.ro
Home » Monden » Neașteptat! Corina Bud s-a lăsat așteptată, dar și-a cerut scuze public pentru derapajul de la concertul Coldplay

Neașteptat! Corina Bud s-a lăsat așteptată, dar și-a cerut scuze public pentru derapajul de la concertul Coldplay

Corina Bud a atras un val de critici după reacția pe care a avut-o la apariția lui Babasha pe aceeași scenă cu Coldplay. Artista a fost aspru judecată după ce a exprimat dezamăgirea față de momentul „manelistic” de la concertul Coldplay din data de 12 iunie.

Reacția Corinei Bud la momentul Babasha

După concertul Coldplay, Corina Bud nu s-a putut abține și a criticat momentul în care Babasha a urcat pe scenă. Artista a spus clar și răspicat că ceea ce s-a întâmplat a fost dezamăgitor: „Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat.

Eu cred că cei de la Coldplay n-aveau în palmares huiduieli de la 50.000 de oameni și s-au gândit să îl ia pe Babasha. Băi, problema nu e că e manea, ci că momentul a fost prost și total nepotrivit în context. Avem legende, artiști, dacă tot voia PR-ul sau Chris Martin să facă ceva ca tribut pentru arta din România. Avem valori.

Replica lui Babasha

Babasha nu a vrut să lase lucrurile așa, ci i-a dat replica Corinei Bud. Nu i-a răspuns cu aceeași monedă, ci i-a spus că e liberă să-și exprime părerea. „E un om și ea, indiferent de orice. Nu este problema mea ce face Corina Bud. Nu Corina Bud stă cu mine la studio să scriu piesele mele bune sau proaste, nu Corina Bud îmi vindecă mie problemele sau gândurile, nu ea mă încurajează. E problema ei ce face. Coldplay mi-a schimbat viața. (…) Nu pot să vă mint, am râs și eu la niște TikTok-uri, am râs de am înnebunit, dar până la urmă fiecare, frate, e liber să facă ce vrea”, a spus Babasha în cadrul unui filmuleț de pe platforma TikTok.

Scuzele Corinei Bud

După valul de critici primit pentru reacția sa, Corina Bud a dispărut câteva zile din mediul online, iar acum a revenit cu scuze pentru comportamentul pe care l-a avut. Cântăreața a recunoscut că a purtat o discuție cu Babasha, mărturisind că l-a rănit în momentul în care a spus tot ce crede în văzul lumii. Solista a punctat faptul că nu a existat nicio urmă de rasism în reacția ei, când a auzit maneaua virală a lui Babasha, pe scenă la Coldplay.

Mesajul ăsta e pentru familia mea, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele. În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau. Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre.

Dar am învățat zilele astra că reacția frustra, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate ideologic. Nu există nicio fărâmă de rasism (sau ageism, body-shaming, sexism) în viața și muzica mea, așadar, nici în toată reacția mea la maneaua de pe scena Coldplay. A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens”, și-a început Corina Bud postarea.

„Nu e dictatură”

Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți. Babasha este un artist tare, are sistem de suport și știe la fel de bine ca toți din industrie care am trecut prin multe huiduieli, că oricare ar fi riscul, te urci pe scenă și îți ții momentul până la capăt. Asta e meseria noastră, face parte din job să fii adulat sau huiduit și bravo lui că a demonstrat că are încredere în arta lui și că face față.

Dar în dialogul ăsta artist-public, care nu e dictatură, ci e cel mai cool spațiu al libertății, fiecare trebuie să își facă treaba și să se exprime liber. Iar noi am simțit că treaba noastră atunci era să dezaprobăm ce ne oferea Coldplay pe scenă. Toți cei care erau lângă mine pe stadion exact asta mi-au spus că au simțit și o parte din oamenii pe care i-am întrebat în zelul meu tâmp, recunosc, de „reporteriță cringe”. Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru că am rănit un om, mi-am cerut scuze personal.

Pentru că sunt persoană publică și sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am, vă spun să nu urâți niciodată, să nu discriminați pe nimeni niciodată, să nu vă lăsați manipulați de cei puternici niciodată, să fiți mândri de ce vă place mereu și să nu vă fie frică să vă exprimați opiniile, gusturile, libertatea. Niciodată.”, a mai scris cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: