Redactia.ro
Home » Sport » Negoiță a refuzat oferta spaniolilor! A început negocierile cu suporterii

Negoiță a refuzat oferta spaniolilor! A început negocierile cu suporterii

Negoiță a refuzat oferta spaniolilor

Ionuț Negoiță a refuzat oferta spaniolilor. Fondul de investiții reprezentat de cunoscutul Herminio Menendez a dorit să cumpere Dinamo. Acționarul majoritar al clubului din Ștefan cel Mare s-a opus și a început discuțiile cu suporterii.

Reprezentanții „Asociației Dinamoviști pentru Dinamo” au mers astăzi să negocieze vânzarea clubului. Ionuț Negoiță nu a fost prezent, el fiind reprezentat de avocatul Valentin Gheorghiţă. Potrivit Gsp.ro acesta le-a cerut fanilor să demonstreze că pot plăti suma necesară peentru a obține licența. Dacă nu vor putea, atunci șeful lui Dinamo ar începe discuțiile cu suporterii DDB.
Negoiță a primit o ofertă de la un fond de investiții din Spania încă de săptămâna trecută, dar nu a spus nimic.

Negoiță a refuzat oferta spaniolilor

Un fond de investiții spaniol a dorit să cumpere clubul, dar Negoiță s-a opus. Reprezentantul fondului este Herminio Menendez, omul care a salvat-o de la faliment pe FC Sevilla, în 1996. În cazul în care spaniolii ar fi preluat clubul, Ioan Andone ar fi primit funcția de președinte. În plus din staff-ul tehnic ar fi făcut parte persoane care au lucrat la Real Madrid.

„Cunosc oamenii, m-au căutat și m-au întrebat, dar mai mult nu. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo. Spaniolilor le-am explicat ce e Dinamo. Iar asta e o chestie mai veche, din februarie. Oamenii nu au călcat prin București, nu au văzut Săftica. Cumpără ceva sau investesc o grămadă de bani, și sunt câteva milioane numai pentru datorii, cât or fi alea, și bugetul pentru anul viitor, fără să vadă.
Sunt niște negocieri pe care nu le port eu. E oferta făcută după actele date de Dinamo. Eu nu sunt implicat. Eu îi cunosc pe spanioli și și-ar dori foarte mult ca eu să fiu președinte, să lucrez cu Herminio Menendez, pe care-l cunosc foarte bine”, a confirmat Andone, pentru Gazetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: